Căuta…

Search
Close this search box.

Vanguard – un castel în mijlocul oceanului

Dan Vardie
15/01/2021
No Comments

Hydro Tec a dezvăluit un concept de iaht explorator de 65 de metri. În ceea ce privește inovația și exclusivitatea, nava Vanguard este concepută pentru a întruchipa esența și spiritul italian

Vanguard se bazează pe o platformă de deplasare, care distorsionează poziția verticală a diferitelor punți. Ca atare, terasele mobile în corespondență cu cabinele de oaspeți și spațiile mari responsabile cu echipamentele tehnice sunt câteva caracteristici de care viitorii proprietari ar putea beneficia.

Puntea inferioară poate fi pe deplin utilizabilă, în timp ce partea centrală a zonei de plajă este ocupată de o piscină mare încălzită, cu o latură pliabilă care se transformă rapid într-o extensie a zonei de plajă în sine dacă condițiile meteorologice o permit. Zona din față a punții inferioare a fost aleasă pentru cabinele echipajului și cantina lor.

Puntea principală are un salon mare cu o sală de mese alăturată. De asemenea, veți găsi aici apartamentul proprietarului, cu o zonă mare de studiu și relaxare, un dormitor incredibil de spațios, precum și două terase – sunt incluse și zone de baie / dressing.

Puntea superioară este locul în care pasagerii vor găsi un lounge panoramic, cu o zonă de cinema și o terasă în aer liber.

Conceptul Vanguard Explorer al Hydro Tec va veni cu un pachet de propulsie hibridă, care include două motoare MTU și două motoare electrice, ce permit acestui yaht să atingă viteze de până la aproximativ 10 noduri în modul hybrid.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT