Căuta…

Search
Close this search box.
Nordic Elite School

Nordic Elite School, cea mai sigură și modernă școală din România

Filip Sirbu
24/04/2024
No Comments

Nordic Elite School, instituția de învățământ de prestigiu ce redefinește standardele educaționale din România, și-a deschis porțile cu mândrie și excelență pentru ciclul primar și gimnazial în septembrie 2023.

Cu un sistem de predare inovator, Nordic Elite School a devenit rapid recunoscută la nivel internațional pentru excelența sa în educație. Școala este autorizată ARACIP și implementează programa românească prin intermediul modelului nordic de educație, aducând în prim plan metode practice și oportunități diverse pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor. Profesorii școlii au beneficiat de o pregătire de vârf în cadrul renumitei instituții de învățământ EduCluster din Finlanda, fiind pregătiți să ofere nu doar cunoștințe, ci și o atmosferă propice în care copiii se simt încurajați, fericiți și mândri de ei înșiși.

Siguranța fizică a elevilor este o prioritate absolută pentru Nordic Elite School. Accesul în instituție se realizează prin intermediul unui sistem modernizat de cartelă, supravegheat constant prin intermediul unui sistem video performant, iar paza este asigurată de o firmă autorizată. În plus, școala pune un accent deosebit pe sănătatea copiilor, utilizând un sistem de scanare facială a temperaturii la intrare și oferind un cabinet medical complet echipat conform celor mai exigente standarde.

Fără îndoială, Nordic Elite School este cea mai modernă instituție de învățământ din România. ROBOHUB-ul școlii este cel mai mare din țară și găzduiește roboți umanoizi, oferind cursuri de robotică gratuite elevilor Nordic Elite Scohol. Sunt folosite tehnologii de vârf pentru a pregăti noile generații pentru provocările și oportunitățile societății viitorului.

Nordic Elite School promovează o abordare multidisciplinară, integrând tehnologia în toate materiile predate. Cu un număr restrâns de elevi în fiecare clasă, maxim 20, și un program extins de la ora 8 până la ora 18, Nordic Elite School oferă o gamă variată de activități extracurriculare și after-school. Elevii au posibilitatea să studieze limbi străine mai puțin obișnuite în sistemul românesc, precum finlandeza, chineza și coreeana, alături de engleză intensivă, franceză, germană și spaniolă.

În viitorul apropiat, Nordic Elite School va inaugura singurul Planetarium dintr-o școală din România, oferind copiilor oportunitatea de a explora galaxiile și de a-și extinde orizonturile de cunoaștere. De asemenea, se va deschide o nouă sală de sport, dotată cu bazin de înot semi-olimpic și facilități de ultimă oră pentru practicarea activităților sportive în condiții de siguranță, igienă și confort.

Nordic Elite School este școala modernă a viitorului, în care copiii sunt fericiți și își pot dezvolta potențialul într-un mediu sigur și stimulativ. Fără ghiozdane, meditații sau bullying, Nordic Elite School se dedică formării unei generații de tineri pregătiți să facă față provocărilor viitorului. Mai multe informații despre Nordic Elite School se pot regăsi la adresa https://nordicelite.school/.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT