Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Recoltă de struguri bogată și atipică în regiunea Champagne

champagne

Vara a fost mai călduroasă ca de obicei și în faimoasa regiune Champagne, așa că strugurii proaspăt recoltați sunt mai dulci iar șampania va avea alt caracter.

Concentrația de zahăr din strugurii de șampanie este de două ori mai mare decât cea la care se așteptau specialiștii la sfârșitul lunii august. Dulceața este un factor care intensifică procesul de maturare.

Așteptați-vă la ce-i mai bun, ne promit reprezentanții caselor faimoase LVMH din care fac parte Dom Pérignon, Moët & Chandon, Veuve Clicquot, Ruinart, Krug și Mercier. Fiecare brand are semnătura proprie iar gusturile vor fi altfel puse în valoare.

„Vremea extrem de caldă și absența ploii în timpul maturării strugurilor dau vinuri mai concentrate și mai bogate, iar nivelul ridicat de acciditate din struguri aduce un plus de presiune”, spune Vincent Chaperon, Cellar Master Dom Pérignon.

Peste 5.000 de oameni participă în fiecare an la recoltarea manuală a strugurilor din regiunea Champagne. Vița de vie se întinde pe o suprafață de 17 kilometri pătrați.