Căuta…

Search
Close this search box.

Project Century X Superyacht vine din viitor

Dan Vardie
16/12/2020
No Comments

Echipa de la Ocean Independence a dezvăluit un concept spectaculos de superyacht de 110 metri, care va fi gata până în 2024.

Numită Project Century X, această navă uimitoare este creată de designerii de yahturi Christopher Seymour și Carl Esch, care s-au ocupat de liniile exterioare elegante ale acestui yaht, și de designerii de la Theodoros Fotiadis, care au realizat interioarele luxoase. Pentru construcția reală, Ocean Independence va colabora cu șantierul naval italian Fincantieri, considerându-l constructorul de yahturi perfect pentru acest proiect masiv.

Project Century X Superyacht de 4.550 GT, promite proprietarilor și oaspeților lor șapte cabine confortabile și o punte privată, care a fost proiectată pentru a acoperi 550 de metri pătrați de zone de locuit. De asemenea, pe ambarcațiune vor găsi un apartament master, un salon, un bar și o zonă privată de luat masa. În plus, un echipaj numeros este pregătit să răspundă fiecărui capriciu.  

Mai mult decât atât, la bordul navei există diverse spații de relaxare de care se pot bucura, cum ar fi patru piscine cu apă dulce, mai multe zone de luat masa și o zonâ amenajată pentru a face plajă. Dacă vă plac sporturile nautice, stațiile de andocare și garajul yahtului vor găzdui o mulțime de “jucării” dedicate acestui hobby. Ambarcațiunea este prevăzută și cu un lift și un helideck.

Două motoare puternice de 3.600kW se vor asigura că acest yaht poate livra o autonomie de 6.000 nm, în timp ce o viteză maximă de 19 noduri și o viteză de croazieră de 16 noduri sunt mai mult decât cifre decente pentru un yaht de dimensiunile sale.

Project Century X a fost conceput cu o mulțime de facilități uimitoare, echipamente de ultimă generație și spații de locuit superbe. Însă, acest proiect este complet personalizabil, iar  rezultatul final ar putea arăta și mai uimitor în comparație cu prezentarea actuală.

Din pacate, compania nu a făcut public prețul yahtului, dar, dacă sunteți interesați de acest concept, puteți oricând să contactați Ocean Independence și să vă transformați visul în realitate.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT