Căuta…

Search
Close this search box.

Petru & Claymoor, creatori de pantofi și accesorii bespoke (I)

Dan Radu
27/05/2020
No Comments

Povestea Petru & Claymoor este rodul unei prietenii între oameni cu o pasiune comună: pantoful bărbătesc. Prietenia dintre Petru Coca și Mircea Cioponea a început în anul 2000, odată cu venirea lui Petru în Bucureşti de la Chişinău. Au descoperit amândoi că sunt animaţi de aceleaşi idealuri şi că împărtășesc aceeaşi pasiune pentru pantofii bărbăteşti. Erau amândoi implicaţi în lumea pantofilor, unul (Mircea) fiind fondatorul blogului Claymoor’s List, iar celălalt (Petru) având o experienţă considerabilă legată de naşterea unui brand de lux în Republica Moldova.

De-a lungul anilor au purtat toate felurile de pantofi, pornind de la branduri ready-to-wear, made-to-order şi apoi, în final, bespoke. Au întâlnit creatori talentaţi de pantofi, artizani deosebiţi şi, de cele mai multe ori, oameni frumoşi. Oameni animaţi de o pasiune pentru un meşteşug pe care englezii, cu eleganţă, îl numesc the gentle craft.

La începutul anului 2018, cei doi au decis să fondeze Petru & Claymoor, primul brand românesc de pantofi bărbăteşti pe comandă, care nu face niciun compromis în privinţa calităţii. Ambiţia lor fiind ca pantofii făcuţi în Transilvania să fie apreciaţi de domni din întreaga lume.

Petru & Claymoor

Conform propriilor declarații: „Am vrut să facem pantofi handmade 100%, din cele mai bune materiale din lume, din piei tăbăcite vegetal de către cele mai galonate tăbăcării din lume, cu design şi calapoade proprii, respectând cele mai înalte standarde de calitate şi, mai ales, respectând valorile de care brandul este ataşat. Pentru că noi la Petru & Claymoor credem cu tărie că orice lucru excepţional, fie că vorbim de un pantof, un costum sau o idee, este expresia unor valori fără compromis”.

Acum, Petru Coca și Mircea Cioponea fac pantofi excepţionali, realizați manual. Și îi fac în Transilvania, toate perechile fiind cusute de mâinile unui meşter transilvănean de pantofi. Înglobează în ei tot ce este mai bun în lume, verifică personal fiecare pereche de pantofi şi consiliază individual fiecare client. „Fiecare pereche de pantofi este o poveste, începută de client şi desăvârşită de noi. Suntem mândri de moştenirea pe care o ducem mai departe, de valorile comune pe care le avem cu clienţii noştri, precum şi de faptul că prietenia dintre noi a născut un lucru de excepţie: pantoful bespoke Petru & Claymoor”, spun cei doi fondatori ai companiei.

Produsele Petru & Claymoor, de la pantofi până la curele, mănuși și curele pentru ceasuri, pot fi comandate în România prin Caesar Concierge. Pentru a contacta serviciul nostru exclusivist nu trebuie decât să apelați numărul de telefon +40.744.364.577 sau să ne contactați prin e-mail la adresa concierge@cae¬saremporium.com.

A doua parte a acestui articol o puteți citi aici.

Petru & Claymoor

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT