Căuta…

Search
Close this search box.

Penthouse sub semnătura Aston Martin, la Miami

Dan Vardie
30/01/2020
No Comments
aston martin penthouse

Dacă visați la o casă în Miami, pregătiți milioanele de dolari și, din 2021, vă puteți muta într-un penthouse, în Aston Martin Luxury Residences.

Sinonim cu excelența în domeniul auto, numele Aston Martin vrea să-și câștige supremația și la capitolul imobile de lux. Așa că s-a asociat cu G&G Business Developments LLC și construiesc împreună o clădire cum nu s-a mai văzut. Este vorba despre un zgârie nori înalt de 249 metri, cu 391 de apartamente, duplexuri și penthouse-uri de lux repartizate pe 66 de etaje. Proprietarii vor avea acces la un SPA ultra-modern, sală de sport, galerii de artă, o terasă imensă cu piscină, cinematograf și multe alte servicii. Prețurile pentru un apartament încep de la 750.000 de dolari și pot depăși câteva zeci de milioane de dolari pentru un penthouse.

Cel mai fericit va fi proprietarul care va cumpăra penthouse-ul care se desfășoară pe trei etaje. Norocosul are de plătit 50 de milioane de dolari pentru o astfel de locuință, dar, odată cu casa, va primi și un Aston Martin Vulcans, ultimul dintre cele 24 lansate pe piață. Asta da ofertă!

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT