Căuta…

Search
Close this search box.

Parcurile Disneyland din întreaga lume se luptă să supraviețuiască

Robert Stan
15/07/2020
No Comments

Oficialii parcului Disneyland din Hong Kong au anunțat că sunt nevoiți să închidă din nou porţile la mai puţin de o lună de la redeschidere, în urma unui nou focar de coronavirus în oraş.

Parcul tematic a fost închis iniţial la sfârşitul lunii ianuarie, când pandemia s-a răspândit în Asia.

Disney decisese să redeschidă parcul pe 18 iunie, în contextul în care numărul de cazuri de coronavirus se menţinuse scăzut la Hong Kong.

Conform BBC, porţile parcului de distracţii se vor închide din nou miercuri în contextul în care măsurile de distanţare socială sunt reimpuse.

„După cum a fost solicitat de către guvern şi de autorităţile medicale, în conformitate cu eforturile de prevenire din Hong Kong, parcul Disneyland din Hong Kong se va închide temporar începând cu 15 iulie”, a precizat compania Disney.

Disneyland Hong Kong a fost cel de-al doilea parc Disney care s-a redeschis, după Disneyland Shanghai în luna mai, însă o creştere a numărului de contaminări a obligat autorităţile din oraş să reimpună măsuri pentru a ţine sub control noul focar.

Oficialii din Hong Kong au declarat că activităţile care includ adunările sociale mari, luatul mesei în restaurante şi mersul la sală vor fi temporar suspendate.

Atât parcul tematic Disney din Hong Kong, cât şi cel din Shanghai au limitat numărul zilnic de vizitatori şi au sporit măsurile sanitare şi siguranţă după ce s-au redeschis publicului.

Parcul tematic din Shanghai rămâne deschis, funcţionând la mai puţin de jumătate din capacitatea sa normală.

Disney a precizat că închiderea parcului din Hong Kong nu va afecta Walt Disney World din SUA. Parcurile Magic Kingdom şi Animal Kingdom s-au redeschis în Florida săptămâna trecută, la capacitate limitată, beneficiind de măsuri de igienizare îmbunătăţite.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT