Căuta…

Search
Close this search box.

O proprietate de referință se deschide pe Palm Jumeirah

Anca Budeanu
20/06/2022
No Comments

Raffles The Palm Dubai duce mai departe o tradiție istorică de ospitalitate de lux cu un stil contemporan.

Luxul palatial este cuvântul de ordine la noul Raffles The Palm Dubai, așa cum se cuvine în cadrul fantastic de pe semiluna de vest a Palm Jumeirah din Emiratele Arabe Unite. Complexul opulent, deschis în octombrie 2021, ocupă 1.500 de metri de plajă privată, iar fiecare dintre cele 389 de camere și apartamente spațioase beneficiază de vedere panoramică la Golful Arabiei sau la orizontul emblematic al Dubaiului de pe un balcon sau o terasă privată. Există, de asemenea, o colecție de opt vile grandioase cu patru dormitoare de-a lungul țărmului. Toate spațiile de cazare sunt amenajate cu antichități și se disting prin atingeri artizanale – detalii din aur și frunze de argint, marmură portugheză importată, candelabre din cristal Swarovski și alte obiecte de mobilier frumos lucrate de atelierul italian Francesco Molon.

Raffles Legendary Butlers se ocupă de oaspeții hotelului 24 de ore din 24, oferind servicii de concierge atente, de la furnizarea de informații despre destinație sau rezervări până la organizarea de excursii și experiențe memorabile.

Cele șase localuri de luat masa ale resorturilor reprezintă culmea măiestriei culinare. Cu un interior elegant și o terasă încântătoare cu vedere la grădinile luxuriante, Le Jardin servește preparate din bucătăria internațională de dimineața până la orele dimineții. Luxoasa bijuterie ascunsă Matagi, care servește preparate din bucătăria japoneză contemporană cu un aer italian cunoscut sub numele de Itameshi, alături de cocktailuri rafinate, muzică și o ambianță revigorantă. Cu multe feluri de mâncare speciale, în afara meniului, curatoriate și conceptualizate de bucătarul-șef Mauro di Leo, oaspeții se pot bucura de noi arome și experiențe la fiecare vizită. La Raffles Patisserie se oferă produse de patiserie franceză și italiană elaborate, create de Gianluca Guinzoni, plus preparate din fructe de mare la Piatti, situat pe plajă. De asemenea, oaspeții se pot răsfăța cu ceaiul de după-amiază – sau cu un pahar de șampanie fină – în împrejurimile somptuoase ale sălii Blüthner Hall, cu o serenadă oferită de un pianist la un pian cu coadă Louis XIV. Există muzică live la Sola Jazz Lounge, al cărui decor teatral pune în valoare mâncărurile asiatice și mediteraneene și cocktailurile de firmă, cum ar fi un Black Sapphire Negroni.

Oaspeții cazați în camerele și suitele club ale hotelului sunt, de asemenea, bineveniți în Raffles Club Lounge, cu meniul special pregătit cu patru feluri de mâncare și priveliști la 360 de grade, care sunt de neuitat la apus.

Nici o vizită la proprietate nu este completă fără o oprire la premiatul Cinq Mondes Spa parizian, un centru de wellness subteran elegant, cu accente liniștitoare de culoare neutră, roz și auriu. Spa-ul expansiv include 23 de camere de tratament, două apartamente spa private și o piscină interioară, fiind un sanctuar al bunăstării și al fericirii. Pasionații de fitness au la dispoziție o sală de gimnastică de ultimă generație cu un antrenor personal, iar cei care doresc să se bronzeze se pot bucura de plaja privată de 500 de metri pătrați și de piscinele în aer liber ale proprietății. Echipa Raffles Palm Wellness creează, de asemenea, un plan personalizat care combină ajutorul nutriționiștilor și al antrenorilor personali cu sesiuni de mindfulness pentru a vă asigura că obțineți exact ceea ce aveți nevoie în timpul vacanței. Acordați prioritate minții și corpului și lăsați Cinq Mondes Spa at Raffles The Palm să se ocupe de restul.

Raffles The Palm Dubai are o moștenire extraordinară, care datează din 1887, când Raffles Singapore a stabilit un nou standard pentru lux și ospitalitate internațională. Este o tradiție pe care hotelul o duce la îndeplinire cu ușurință și căldură, din momentul în care un oaspete sosește și este întâmpinat ca un VIP până la plecare. “Echipa de la Raffles The Palm Dubai se asigură că fiecare sejur este excepțional”, spune directorul general Ayman Gharib, “fiecare sosind ca un oaspete, plecând ca un prieten și revenind ca o familie.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT