Căuta…

Search
Close this search box.
bentley residences miami caesar emporium

Bentley intră în imobiliare. Prima clădire, lansată în Miami

Florin Amariei
08/04/2021
No Comments

Bentley Residences marchează intrarea oficială în imobiliare a mărcii auto de lux britanice. Construcția este amplasată în Miami și are peste 200 de apartamente.

Bentley Residences va fi lansat împreună cu un dezvoltator de peste ocean care va rămâne partener principal al brandului britanic atât la capitolul proiectare, cât și la construire. Având în vedere amplasarea lângă ocean, accentul este pus pe protecția mediului și a faunei locale.

Clădirea Bentley Residences va avea peste 60 de etaje și o înălțime de aproximativ 230 de metri devenind astfel o siluetă proeminentă pe coasta Sunny Isles Beach din Miami și cel mai înalt turn rezidențial de pe orice plajă din SUA.

Bentley Residences este proiectat în conformitate cu certificarea Florida Green Building Council (FLGC) și cu alte reglementări de mediu pentru a proteja mediul local și a minimiza impactul asupra faunei sălbatice locale. Se vor utiliza materiale de construcție sigure pentru mediu și se va aplica iluminat special pentru a proteja broaștele țestoase marine pe cale de dispariție.

Bentley Residences – garaj cu lift pentru fiecare apartament

Departamentul de proiectare Bentley a fost parte integrantă a dezvoltării clădirii, aducând la viață ADN-ul Bentley pentru a asigura un design cu adevărat autentic. Nucleul clădirii va consta dintr-un ascensor pentru mașini brevetat și va fi o caracteristică proeminentă și de lux pentru orice adevărat pasionat auto. Fiecare reședință va include un garaj pentru mai multe automobile – declarația supremă în ceea ce privește exclusivitatea și spațiul privat. Datorită designului inovator, Bentley Residences va oferi, de asemenea, vedere unică la ocean și la golf din fiecare apartament, datorită formei cilindrice a clădirii și a ferestrelor panoramice. Turnul va fi proiectat pentru a inspira noi modalități de a concepe spațiul și de conectare la uimitorul mediu înconjurător.

Casele vor avea, de asemenea, balcon privat, piscină, saună și duș în aer liber. Interioarele apartamentelor vor conține materiale și finisaje din surse sustenabile care creează o atmosferă caldă, în armonie cu mediul exterior. Facilitățile interioare vor include o sală de sport, spa, whisky bar și restaurant. Grădinile comune private vor promova, de asemenea, o atmosferă de calm.

Bentley Residences ar urma să fie finalizat în 2026.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT