Căuta…

Search
Close this search box.

43wallytender de la Wally Yachts – fascinație în mișcare

Dan Vardie
20/11/2020
No Comments

Wally Yachts, cunoscutul brand de yachturi din Monaco, tocmai a dezvăluit o nouă jucărie pentru proprietarii de superyachturi. Ultima lor ofertă de lux se numește 43wallytender.

Cu o lungime de doar 13 metri, acest uimitor navigator a fost conceput pentru a fi multifuncțional. 43wallytender este perfect atât pentru explorarea sau relaxarea în timpul excursiilor de o zi cu familia și prietenii, sau pentru a funcționa ca o barcă de transfer în stațiuni.

43wallytender poate găzdui până la 12 persoane la bord, oferindu-le senzații de mare viteză, dar și confort. Proiectat în jurul unei cabine centrale, pentru protecție și practicitate, acest yacht oferă, de asemenea, un amestec uimitor între libertate și confort.

Wally a adăugat câteva facilități de lux la această mică navă, care se găsesc în mod normal la yacht-urile de dimensiuni mari. Printre acestea se numără băi spațioase cu compartimente de duș separate, o cabină spațioasă, plus o gamă largă de configurații de punte.

43wallytender vine cu un nou concept de „cabină centrală” . Mai mult decât atât, dispozitivul standard  este echipat și cu alte caracteristici noi, cum ar fi partea superioară din carbon, iluminarea punții cu LED-uri, sistemul hidraulic de ancorare cu buton hidraulic ascuns, aripile bastionului cu deschidere laterală sau sistemul de aripi  înfășurate.

Oferind o estetică elegantă și performanțe extraordinare, această navă a fost dezvoltată alături de departamentul de inginerie tehnică al Grupului Ferretti. Rezultatul reprezintă o construcție ultra ușoară, cu compozite avansate și fibră de carbon, alături de culori uimitoare.

Viitorii proprietari ai 43wallytender vor avea la dispoziție o gamă completă de accesorii și caracteristici, care pot fi depozitate atunci când nu sunt utilizate. Ustensilele necesare sporturilor nautice beneficiază de un spațiu pentru depozitarea wakeboard-urilor, tuburilor de oxigen necesare la scufundări și a altor mici jucării de apă.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT