Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Whiskey Bible 2020, s-au aflat câștigătorii!

Whiskey Bible 2020

1792 Full Proof Kentucky Straight Bourbon, de la distileria Barton, este primul în clasamentul realizat de temutul expert în whisky-uri, Jim Murray. Cu 62,5% alcool, Full Proof este cel mai tare bourbon de pe piață.

„Melodios, misterios și un pic exotic”, așa a descris Murray cel mai bun whisky din lume cu arome de fum, vanilie și caramel. Următoarele două poziții sunt ocupate tot de americani – William Larue Weller, Thomas H Handy Sazerac Rye. Iar ca să fie sigur de rezultat și să nu lase loc de suspiciuni, le-a mai testat o dată pe primele, însă ordinea a rămas categoric aceeași. Înainte să anunțe câștigătorii, specialistul a degustat peste 4.700 de whisky-uri din 30 de țări.

„Scriu pentru public, nu pentru cei din industrie. Îmi doresc ca oamenii să nu-și dea banii pe un wisky prost”, obișnuiește să spună Murray.

Dacă vreți să fiți la curent cu toate noutățile, pentru 20 de dolari puteți comanda online Biblia lui Murray, ajunsă deja la cea de-a 17 ediție. Cu un tiraj de un milion de exemplare, Jim Murray’s Whiskey Bible este considerat cel mai bun și influent ghid de whisky-uri care a fost publicat vreodată.