Căuta…

Search
Close this search box.

Whiskey Bible 2020, s-au aflat câștigătorii!

Dan Vardie
23/10/2019
No Comments
Whiskey Bible 2020

1792 Full Proof Kentucky Straight Bourbon, de la distileria Barton, este primul în clasamentul realizat de temutul expert în whisky-uri, Jim Murray. Cu 62,5% alcool, Full Proof este cel mai tare bourbon de pe piață.

„Melodios, misterios și un pic exotic”, așa a descris Murray cel mai bun whisky din lume cu arome de fum, vanilie și caramel. Următoarele două poziții sunt ocupate tot de americani – William Larue Weller, Thomas H Handy Sazerac Rye. Iar ca să fie sigur de rezultat și să nu lase loc de suspiciuni, le-a mai testat o dată pe primele, însă ordinea a rămas categoric aceeași. Înainte să anunțe câștigătorii, specialistul a degustat peste 4.700 de whisky-uri din 30 de țări.

„Scriu pentru public, nu pentru cei din industrie. Îmi doresc ca oamenii să nu-și dea banii pe un wisky prost”, obișnuiește să spună Murray.

Dacă vreți să fiți la curent cu toate noutățile, pentru 20 de dolari puteți comanda online Biblia lui Murray, ajunsă deja la cea de-a 17 ediție. Cu un tiraj de un milion de exemplare, Jim Murray’s Whiskey Bible este considerat cel mai bun și influent ghid de whisky-uri care a fost publicat vreodată.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT