Căuta…

Search
Close this search box.

Watches and Wonders Geneva, complet online in 2021

Florin Amariei
17/11/2020
No Comments

Comitetul Executiv al Watches and Wonders Geneva a decis ca expozitia va avea loc complet online in 2021, dupa ce nu s-a reusit gasirea unei solutii finale care sa asigure participarea cu facilitate a tuturor celor interesati.

“Avand in vedere incertitudinile pe care ni le aduce criza de sanatate din prezent, Watches and Wonders Geneva, programata pentru 7-13 aprilie 2021, va avea loc complet online pe watchesandwoders.com”, informeaza organizatorii.

Decizia, spun organizatorii in informarea trimisa jurnalistilor acreditati si celor interesati, a fost luata dupa ce toate partile implicate au fost consultate. Trecerea tuturor activitatilor in online a fost o masura care denota responsabilitatea si atentia acordata evenimentelor globale in desfasurare, conform sursei mentionate anterior.

Totodata, Comitetul Executiv al Watches and Wonders Geneva a decis ca pentru a inlesni activitatea de business au fost luate masuri prin care versiunea digitala a evenimentelui sa fie de succes, insa, mai importanta, sa aiba toate facilitatile necesare pentru a nu simti lipsa prezentei fizice.

“Gandita pentru a incuraja comunicarea si pentru facilitarea networking-ului, aceasta experienta interactiva le va permite profesionistilor, vanzatorilor si jurnalistilor sa descopere toate noutatile anului 2021 si alte minunatii desprinse din lumea ceasurilor. Vom avea la dispozitie chat live si streaming, astfel incat evenimentul sa poata fi vizualizat in intreaga lume”, mai explica organizatorii.

Toti cei care erau pregatiti pentru prezenta in Geneva in aprilie 2021 vor fi acum online pentru a trai experienta virtuala imbunatatita, iar Comitetul Executiv chiar a lansat o invitatie si pentru alte branduri internationale de ceasuri care vor sa se alature acestui salon.

Conform precizarilor facute de echipa executiva, la editia online a evenimentului si-au confirmat deja prezenta peste 50 de nume reprezentative pentru industrie. Printre acestea se numara Faberge, Bovet, Rolex, Ulysse Nardin, Vacheron Constantin, Hermes, IWC, Cartier, Panerai, Patek Philippe si Chanel.

Aceasta se va desfasura virtual in perioada…

Vezi stirea completa pe Temporis.ro!

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT