Căuta…

Search
Close this search box.

Waldorf Astoria inaugurează o locație exclusivă de cazare în Seychelles

Filip Sirbu
05/10/2023
No Comments

Un veritabil simbol internațional al ospitalității de lux, Waldorf Astoria, va deschide în curând o nouă locație exclusivă în arhipelagul Seychelles.

Începând cu luna decembrie, noul complex boutique de elită situat pe insula privată Platte Island va oferi un nou nivel de lux în călătoriile cu iz sofisticat, cu accent pe sustenabilitate, oferind totodată o conexiune profundă cu identitatea arhipelagului. Cea mai recentă adiție la grupul fondat în 1893 la New York este un resort de cinci stele situat pe o insulă tropicală privată la 130 de kilometri (o călătorie de douăzeci de minute cu avionul) de insula principală și capitala Seychelles, Mahé. Waldorf Astoria Seychelles Platte Island își propune să devină cel mai exclusivist loc din acest arhipelag popular și să devină un etalon turistic al întregii regiuni.

Waldorf Astoria Seychelles Platte Island oferă cincizeci de vile generos dimensionate, dar cu design intim, într-un stil care evocă atmosfera unui paradis pierdut. Fiecare vilă se remarcă printr-un serviciu personal de concierge. Conceptul remarcabil de sustenabilitate și ecologie, dezvoltat de arhitecții de la studioul Eco.ID din Singapore, se bazează pe elementele peisajului înconjurător și pe materiale cu origini etice. Paleta de culori a conceptului cu design orientat spre natură este neutră și armonioasă, scoțând în evidență adevăratele culori ale vieții insulei, iar cromatica incintelor acestei cazări sofisticate se integrează perfect în mediul exterior. Pe lângă priveliștile plajei cu nisip alb și a lagunei de coral lungă de 14 kilometri, acestea sunt dominate de piscine private generoase, fiecare vilă având la dispoziție propria piscină.

Platte Island a fost descoperită abia în 1769 și și-a primit numele datorită profilului extrem de plat, cu cea mai înaltă elevație la trei metri deasupra nivelului mării. Are o suprafață de doar 0,578 km2, majoritatea acestei suprafețe fiind ocupată de vegetație tropicală luxuriantă.. Pășunile subacvatice locale sunt printre cele mai bine conservate din Oceanul Indian, la fel ca întregul ecosistem al insulei.

Waldorf Astoria abordează această locație excepțională cu responsabilitate și are planuri de a o proteja strategic și de a participa activ la conservarea purității sale. “Noi credem că luxul veritabil este nu numai despre răsfăț, ci și despre dezvoltarea unei conexiuni profunde cu natura. Lucrăm îndeaproape cu universități recunoscute internațional pentru a adânci cunoștințele noastre despre ocean și pentru a fi la curent cu cele mai recente practici de sustenabilitate. Scopul nostru este de a deveni un resort cu impact zero asupra mediului, așa că alegem cu mare atenție ceea ce facem și modul în care o facem”, subliniază filozofia centrală Elias Pertoft, Director General al Waldorf Astoria Seychelles Platte Island.

Pe lângă cele 50 de vile care dispun de unul până la 5 dormitoare, oaspeții de pe Platte Island se pot bucura și de cele șase restaurante și baruri rafinate aflate sub directa supervizare a celebrului bucătar australian Jane-Therese Mulry. Pe lângă acestea, resortul mai dispune și de un club pentru copii și adolescenți, un cinematograf în aer liber, terenuri de tenis și un spa cu un meniu terapeutic sofisticat. Cu toate acestea, principala atracție a Waldorf Astoria Seychelles Platte Island va rămâne explorarea lumii subacvatice prin diverse activități specifice, cum ar fi kitesurfing, scufundări, excursii de teren cu biologi marini, safari pe ocean cu velierul sau activități de pescuit sportiv.

Waldorf Astoria Seychelles Platte Island se va deschide oficial la 1 decembrie 2023.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT