Căuta…

Search
Close this search box.

Vreți un Picasso pentru 100 euro?

Dan Vardie
22/03/2020
No Comments
picasso

Ați citit bine. Casa de licitații Christie’s Paris organizează o tombolă caritabilă, în urma căreia oricare dintre donatori poate câstiga chiar tabloul , pictat de faimosul Picasso, în 1921.

Pentru a participa la inedita tombolă au fost scoase la vânzare 200.000 de bilete a câte 100 de euro. Le puteți cumpăra de pe site- ul https://1picasso100euros.com/. Iar tragerea la sorți va avea loc pe 30 martie la sediul Christie’s Paris. Atenție, online, nu puteți cumpăra mai mult de 30 de bilete!

Acțiunile caritabile din lumea luxului și a artei sunt tot mai numeroase și sunt o ocazie foarte bună de a aduna sume importante de bani pentru sprijinirea cauzelor nobile. Așa s-a gândit și producătoarea TV Peri Cochin când a pus la cale tombola caritabilă pentru a strânge donații în contul asociației internaționale NGO CARE, care vrea să ofere acces la apă potabilă oamenilor din zonele defavorizate din Africa. „Cumpără un bilet cu 100 de euro și oferă acces la apă potabilă pentru 200.000 de oameni din Africa” scrie în deschiderea site-ul dedicat evenimentului. Ba chiar a fost făcut-o și o pagină de facebook cu numele 1picasso100euro.

Tabloul care face subiectul tombolei se află la Muzeul Pablo Picasso din Paris și are o valoare estimată la peste un milion de euro. Ținând cont de scopul nobil, Claude Picasso, fiul pictorului Picasso, a fost de acord să-l “joace” la tombola caritabilă.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT