Căuta…

Search
Close this search box.

Vinul vintage 2020 Bodega Otazu se pregătește de producție

Aurel Dragan
16/09/2020
No Comments

Bodega Otazu a început recolta din 2020 a strugurilor pentru vin spumant Pinot Noir și Chardonnay, iar în câteva zile va da startul recoltei pentru celelalte parcele cu Chardonnay, struguri destinați vinurilor liniștite albe și roșii.

Vremea de peste vară a fost excelentă pentru podgoria Bodega Otazu, cu multe zile răcoroase și însorite, care au permis o coacere lentă a strugurilor. Producția din acest an va similară cu cele din 2018 și 2019.

„2020 a fost un an cu condiții foarte bune pentru obținerea unor struguri de calitate, prin urmare ne bucurăm de o recoltă cu un proces de maturare lent în termenele normale pentru regiunea noastră”, spune Jose Luiz, vinificator la Bodega Otazu.

Vinurile Bodega Otazu au primit premii și distincții importante la competiții prestigioase. Otazu Premium Cuvee (producție 2016) și Otazu Reserva 2013 au primul medalia de aur la Challenge International du Vin 2020. Guia Penin au dar 92 de puncte vinului Pago de Otazu Chardonnay con Crianza (2017) și 91 de puncte vinului Pago de Otazu (2016).

Altar 2009 a primit medalia de aur și 93 de puncte la London International Competition 2020.

Aceste produse sunt aduse în România în exclusivitate prin CAESAR Concierge. Vă rugăm să ne contactați la caesar@automedia.ro sau arata@caesar.club și să consultați www.caesar.club `

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT