Căuta…

Search
Close this search box.

Viitorul sună perfect când ai la mână un Ulysse Nardin

Dan Vardie
29/10/2019
No Comments
Ulysse Nardin

Pasionații de ceasuri cu alarmă sunt invitați să descopere Hourstriker Phantom de la Ulysse Nardin – un ceas elegant, în carcasă de titan de 43 mm, animat de un calibru automat UN 610.

Promotori ai ceasurilor de mână cu sonerie, cei de la Ulysse Nardin au colaborat cu experții în sunet de la Devialet pentru lansarea „fantomei negre”. Numele de Phantom e deja celebru și le aparține celor de la Devialet, companie franceză de lux cu zeci de brevete de invenție și patente originale. Brandul produce, probabil, cele mai bune sisteme audio și boxe wireless din lume.

„Dacă produsele Devialet încearcă să redea auditoriului senzația că artistul se află în fața lor, alarma ceasului Ulysse Nardin aduce cu un veritabil instrument muzical”, Patrick Pruniaux – CEO Ulysse Nardin.

Sunetul alarmei are o rezonanță care atinge 85 de decibeli, o performanță de neegalat în industria de orologerie. Câți decibeli, atâtea exemplare – sunt doar 85 de ceasuri Phantom pe piață iar doar prețul unuia ajunge la 72.500 de dolari.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT