Căuta…

Search
Close this search box.

Viitorul Chanel – Chanel 19M

Dan Vardie
15/10/2019
No Comments
Chanel 19M

În 2020, toate atelierele Chanel se mută într-o casă mare și nouă – Chanel 19M. Hub-ul creativ va avea 25.000 de metri pătrați!

19M va găzdui aproximativ 600 de salariați – oameni care muncesc la toate cele 10 case specializate Chanel. Astfel, școala de broderie, departamentul de decorațiuni, studioul de creație, Maison Massaro – casa de marochinărie, experții în pene și flori – Lemarié, Maison Michel – casa de accesorii, atelierul de costume de baie, vor fi sub același acoperiș.

„În urmă cu un an, am pus prima piatră de temelie la această clădire, simbolul unei lungi istorii de iubire între Chanel și marii artizani. De ce am botezat-o 19M? M vine de la Meserii de artă, M de la modă, M de la mână, M pentru maison (traducere – casă) și manufactură – o mărturie a atașamentului nostru pentru acești artizani. Iar 19 pentru că suntem în arondismentul XIX din Paris și pentru că într-o zi de 19 s-a născut Gabrielle Chanel”, a declarat Bruno Pavlovsky, președintele Chanel, citat de fashionnetwork.com.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT