Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Viitorul Chanel – Chanel 19M

Chanel 19M

În 2020, toate atelierele Chanel se mută într-o casă mare și nouă – Chanel 19M. Hub-ul creativ va avea 25.000 de metri pătrați!

19M va găzdui aproximativ 600 de salariați – oameni care muncesc la toate cele 10 case specializate Chanel. Astfel, școala de broderie, departamentul de decorațiuni, studioul de creație, Maison Massaro – casa de marochinărie, experții în pene și flori – Lemarié, Maison Michel – casa de accesorii, atelierul de costume de baie, vor fi sub același acoperiș.

„În urmă cu un an, am pus prima piatră de temelie la această clădire, simbolul unei lungi istorii de iubire între Chanel și marii artizani. De ce am botezat-o 19M? M vine de la Meserii de artă, M de la modă, M de la mână, M pentru maison (traducere – casă) și manufactură – o mărturie a atașamentului nostru pentru acești artizani. Iar 19 pentru că suntem în arondismentul XIX din Paris și pentru că într-o zi de 19 s-a născut Gabrielle Chanel”, a declarat Bruno Pavlovsky, președintele Chanel, citat de fashionnetwork.com.