Căuta…

Search
Close this search box.

VIDEO. Taxiul aerian eVTOL este silențios!

Florin Amariei
26/02/2021
No Comments

Un videoclip publicat recent relevă cât de neașteptat de silențios este taxiul aerian eVTOL.

Având în vedere faptul că firma producătoare se pregătește de intrarea la bursă, Joby Aviation a publicat un videoclip prin care arată cât de silențios este taxiul aerian eVTOL.

Compania californiană a lucrat la aeronava sa mult mai mult decât majoritatea, iar taxiul său electric VTOL cu cinci locuri și capabil de 322 km/h s-a dovedit deja în peste 1.000 de zboruri de test. Oferind o autonomie de până la 240 km folosind tehnologia bateriilor existente acum pe piață, aeronava Joby utilizează șase rotoare înclinabile mari pentru a realiza o ridicare verticală și o croazieră cu aripi orizontale. Este unul dintre cele mai complete și bine gândite aeronave de acest tip.

Potențialul de dezvoltare este uriaș, mai ales că Joby are în portofoliu și Uber Elevate.

În videoclip, fondatorul vorbește despre planurile companiei într-un mod scurt și animat, cu avionul în spatele său și, spre final, deprindem ideea excelentă despre cât de diferite vor fi aceste aeronave pe măsură ce decolează vertical și zboară la câțiva metri de pământ atât de liniștit încât Bevirt nu pare să trebuiască să ridice vocea.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT