Căuta…

Search
Close this search box.

Versace se alătură Burberry

Ana Cristina Militaru
21/10/2021
No Comments

Renumita casă de modă britanică Burberry, cu o vechime de 165 de ani, a pus capăt unor luni de incertitudine numindu-l pe J. Akeroyd în funcția de director general. La fel ca multe alte mărci de lux, Burberry a fost afectată de COVID-19, dar a făcut o revenire rapidă. În iulie, a declarat că vânzările sale similare au crescut peste nivelurile de dinaintea pandemiei, datorită noilor fani și ai designerilor aduși pentru a revitaliza brandul.

“Jonathan este un lider experimentat, cu o experiență solidă în construirea de branduri globale de modă de lux și în stimularea creșterii profitabile. Avem încredere că a fost o alegere potrivită pentru a construi mai departe pe baza moștenirii sale creative și a experienței în redresarea brandurilor.”

Gerry Murphy, președintele Burberry

Akeroyd a accelerat dezvoltarea în timpul celor cinci ani petrecuți la compania italiană Versace și a supervizat vânzarea casei, cunoscută pentru stilul său opulent și ostentativ, către grupul american Michael Kors.

Pornind de la un salariu anual de 1,5 milioane de dolari, Jonathan Akeroyd va primi și acțiuni în valoare de aproximativ 6 milioane de dolari din partea Burberry.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT