Căuta…

Search
Close this search box.

URWERK prezintă UR-220 All Black

27/10/2020
No Comments

După lansarea din septembrie a colecției UR-220, cu numele de cod Falcon Project, marca independentă de ceasuri elvețiene de lux URWERK a dezvăluit un nou model – UR-220 All Black, care se alătură versiunii inițiale.

Versiunea UR-220 All Black este fabricată din titan și oțel, primul model al URWERK realizat din acest material fiind UR-220. Carcasa sa este construită din 81 de straturi de carbon. Principala diferență dintre cele două versiuni constă în greutatea lor. Ceasul din carbon, deservit de o curea de cauciuc avangardistă, cântărește cu 25% mai puțin decât versiunea All Black, care are o curea de piele tradițională.

Partea din spate a ceasului, găzduiește o caracteristică fără precedent în lumea orologiei – indicatorul de schimb de ulei al URWERK. După o absență de câțiva ani, această caracteristică revine pentru a vă spune de cât timp funcționează mecanismul și când este timpul să lubrifiați și să întrețineți componentele. Față de modelele UR-110, indicatorul de schimb de ulei are parte îmbunătățiri semnificative.

În UR-220, timpul rămas pentru funcționarea mecanismului este afișat pe două indicatoare de 24 de ore. Purtătorul ceasului începe numărătoarea scoțând un știft de blocare și apăsând butonul din spatele ceasului. Când rolele arată că mecanismul funcționează de 39 de luni, este timpul ca ceasul să intre în revizie. Tehnicienii URWERK vor reseta contorul la zero și vor înlocui știftul de blocare.

Pentru a citi articolul complet, apasă https://temporis.ro/urwerk-prezinta-ur-220-all-black/

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT