Căuta…

Search
Close this search box.
dembell autorulota

Un yacht pe roți – autorulota în care intră un Ferrari, o bucătărie completă și un dormitor matrimonial

Florin Amariei
20/08/2021
No Comments

O companie din Germania a reușit să creeze un adevărat yacht pe roți. Dembell pune accentul pe călătoriile făcute fără compromis. Iată ce caracteristici are această rulotă!

Dembell folosește un șasiu Mercedes-Benz cu 3 axuri pentru o caroserie care are module ce pot fi extinse în exterior. Prin folosirea la capacitate maximă această autorulotă ajunge să ofere aceleași facilități de lux precum un yacht.

Asocierea cu un navigator al apelor nu este una întâmplătoare. Dembell l-a contractat pe celebrul designer italian care a creat și interioarele yachturilor Azimut.

Compania oferă variante de personalizare multiple care pot cu ușurință crea ambianța dorită de clienți. Printre opțiunile care pot fi alese se numără o toaletă de ceramică, lumină ambientală, decoruri din marmură ușoară pentru baie. Așezarea camerelor este decomandată, astfel încât se creează un hol de la șofer până în dormitor. Tavanul are o înălțime de 2 metri.

Bucătăria este echipată de Miele și include un aragaz pe inducție, un cuptor electric, un frigider de 224 de litri, o mașină de spălat vase, un cuptor cu microunde și o hotă cu filtru anti-miros. Mai mult, întreaga cabină este inundată de sunet furnizat de Bose. Atât în dormitor, cât și în bucătărie regăsim câte un televizor 4K de 55 de inchi montat în perete și care poate fi ascuns.

Inspirat de rulote din motorsport, stilul exterior al rulotei Dembell pare dinamic datorită aspectului său monoton și a unei benzi roșii de curse care se întinde pe toată lungimea, subliniind linia de geamuri colorate. Punctul culminant al iahtului terestru de lux este garajul său fraged , care are suficient spațiu pentru a se potrivi unui coupe sport cu o lungime de 177 inci sau mai puțin. Dembell a folosit Ferrari California ca exemplu pentru garaj.

Debutul oficial al autorulotei va avea loc la Düsseldorf Caravan Salon, care se va deschide pe 27 august.

Prețul pentru această autorulotă Dembell este estimat a fi în jurul sumei de 1,8 milioane de euro.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT