Căuta…

Search
Close this search box.

Un nou vintage de la Botega Otazu: Chardonnay con Crianza 2017

Aurel Dragan
01/10/2020
No Comments

Bodega Otazu  dat startul vânzărilor pentru vinul Pago de Otazu Chardonnay con Crianza, recoltă 2017. Vinul alb este 100% Chardonnay, cu o culoare galben pai și o aromă de fructe tropicale și arome ce rămân pe palatul nazal timp îndelungat.

Un vin dens și onctuos, cu o aciditate echilibrată care duce către un final de gust fin și aromat.

Strugurii au fost culeși manual în septembrie 2017 în cutii de 12 kg înainte de a fi fermentați la o temperatură de 16 grade în butoaie din stejar francez din păduri diferite. A fost maturat timp de șase luni în butoaiele din stejar francez cu un adaos săptămânal de drojdie (60% în butoaiele noi și 40% în cele vechi).

Vinul poate fi servit la o temperatură între 10 și 12 grade Celsius și poate fi savurat împreună cu fructe de mare, orez, foie, șuncă iberică, legume de sezon, brânzeturi maturate, pește la grătar, carne de pasăre sau carne roșie.

Cu o producție de doar 2.100 de sticle, vinul din 2017 a fost deja premiat cu 92 de puncte de către Gilbert & Gaillard 2020 și Guia Penin 2021.

Aceste produse sunt aduse în România în exclusivitate prin CAESAR Concierge. Vă rugăm să ne contactați la caesar@automedia.ro sau arata@caesar.club și să consultați www.caesar.club.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT