Căuta…

Search
Close this search box.

Turism spațial exclusivist într-un balon cu aer cald

Ana Cristina Militaru
15/10/2021
No Comments

Compania de baloane stratosferice World View vrea să revoluționeze turismul spațial și deschide oficial înscrierile. Pasionații de spațiu pot zbura pe orbită în interiorul unui balon cu aer cald stratosferic cu presiune zero, conceput pentru a transporta opt pasageri. Experiența va dura între 6 și 12 ore și va începe la porturile spațiale ale World View situate pe tot globul, prețul pachetului incluzând și o ședere de 5 zile în zona de decolare aleasă.

“Am vrut să ne asigurăm că este accesibil pentru persoanele cu toate abilitățile fizice. Am conceput experiența astfel încât să prezinte o urcare și o coborâre foarte blândă, comparabilă cu o decolare și o aterizare a unui avion comercial. Din punct de vedere al timpului, vrem să ne asigurăm că aveți cât mai mult timp posibil la apogeu pentru a aprecia cu adevărat acest punct de vedere impresionant. Veți petrece peste șase ore plutind la 100.000 de metri deasupra Pământului, oferindu-vă timp suficient pentru a redescoperi frumusețea și fragilitatea planetei noastre. Prin conceperea unei experiențe de turism spațial care este din ce în ce mai accesibilă, sperăm să oferim cât mai multor oameni șansa de a vedea planeta noastră de la înălțimi noi și fără precedent”

Ryan Hartman, președintele și directorul executiv al World View

Primele zboruri comerciale ale World View sunt programate pentru începutul anului 2024, iar costul unui bilet este 50.000 de dolari. Formularele de pre-înscriere sunt deschise, iar cei interesați pot depune deja un avans de 500 de dolari pe site-ul oficial al World View.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT