Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Trăiește La Dolce Vita în La Villa Passalacqua

Villa Passalacqua

Bine ați venit într-o vilă luxoasă și elegantă, proaspăt renovată, cu grădini superbe ce se întind pe mai bine de 2 hectare, piscină și acces la Lacul Como.

Palazzo Moltrario, așa cum este cunoscută Villa Passalacqua, a trecut printr-un amplu proces de restaurare vreme de un an, iar azi e gata să primească noi oaspeți. Vila din secolul al XVII-lea are 2.800 de metri pătrați și vecini celebri – actorul George Clooney, designerul Donatella Versace și omul de afaceri Richard Branson.

Casa e plină de istorie. Odinioară, aici, la Villa Passalacqua, a înnoptat Napoleon Bonaparte, în sala de biliard își fuma trabucul însuși Winston Churchill, apoi, în salonul de muzică, Vincenzo Bellini a compus trei dintre cele mai cunoscute opere ale sale („Norma”, „La Sonnambula”, „La Straniera”), iar grandioasa încăpere ovală cu 16 coloane a văzut nenumărate petreceri somptuoase.

Passalacqua rimează cu La Dolce Vita. Așadar, aici vii să te bucuri de arta de a trăi și de a iubi, într-un decor 100% italian.