Căuta…

Search
Close this search box.

TOP. Cele mai populare trasee auto pe Instagram

Florin Amariei
26/04/2021
No Comments

Vara se apropie cu pași repezi și siguri, așadar fiecare dintre noi ne dorim într-o anumită măsură o vacanță care să ne extragă din starea de acalmie generată de pandemie și măsurile aferente. De aceea, ne-am gândit să vă arătăm cele mai populare trasee auto pe Instagram. Poate le veți vizita chiar anul acesta!

Având în vedere că datele colectate se referă la întreg globul și se bazează pe numărul de hashtag-uri folosite de utilizatorii rețelei sociale, unele din traseele auto de mai jos sunt în țări mai depărtate. Nimic, însă, nu ne poate opri din a avea vacanța pe care ne-o dorim, nu-i așa? Să pornim!

Iată cele mai populare trasee auto pe Instagram!

Icefields Parkway, Canada – un drum de peste 200 de km plin de cascade, drumuri apropiate de munți și lacuri de smarald.

Olympic Peninsula Loop, SUA – traseul de peste 400 de km include peisaje pline de relief diversificat și se adresează celor care vor să se bucure de priveliști pe care le oferă adunările de apă.

Wild Atlantic Way, Irlanda – peste 2000 de kilometri de drum care includ treceri prin parcuri naționale, peisaje muntoase și vederi cu ocean.

Transfăgărășan – da, drumul nostru național e preferat de un număr mare de internauți!

Blue Ridge Parkway, SUA – peste 700 de km de drumuri care includ cel mai lung traseu drept care se întinde pe mai bine de 500 de km și trece printr-un amalgam de forme impresionante.

Great Ocean Road, Australia – un drum de aproape 300 de km care este plin de povești legate de explorări maritime, frumuseți generate de natură și trecerea timpului în care sunt incluse și arhicunoscutele formațiuni „12 Apostoli”.

Vacanță plăcută!

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT