Căuta…

Search
Close this search box.

TOP. Cea mai bine îmbrăcată Primă Doamnă a SUA

Florin Amariei
18/01/2021
No Comments

A mai rămas doar o zi până la inaugurarea oficială a lui Joe Biden ca cel de-al 46-lea președinte al SUA, așadar e momentul ideal să aflăm cine a fost cea mai bine îmbrăcată Primă Doamnă. Reflectoarele sunt puse temporar în altă parte!

Pe 20 ianuarie Joseph R. Biden Jr. devine președintele SUA cu numărul 46. Acesta îl înlocuiește pe Donald Trump, omul de afaceri care a rămas cu un singur mandat în fruntea țării federaliste. Cu toate astea, atenția unor domnișoare și doamne se îndreaptă către modul în care soția noului președinte va urca pe scena națională și, mai important, internațională.

Un studiu realizat pe 3.728 de împătimite ale modei relevă că topul este condus de Michelle Obama. Mai mult de jumătate dintre femeile chestionate au indicat-o pe soția lui Barack Obama ca fiind cea mai bine îmbrăcată Primă Doamnă a SUA în marea zi a inaugurării. Amplasată printre alte femei la modă, cum ar fi Jackie Kennedy, prima ei rochie de inaugurare proiectată de Jason Wu a fost o frumoasă rochie albă din sifon de mătase.

Pe locul doi se află Hillary Clinton, adversara lui Trump din 2016. Chiar dacă a militat fără succes pentru președinție, femeile parte din studiu au constatat că este a doua doamnă cea mai bine îmbrăcată (55% din voturi), după ce ne-a înfrumusețat în 1993 cu o rochie violentă vibrantă, proiectată în mod complicat de Sarah Phillips. Rochia avea margele puternice și avea panouri curgătoare pe lateral.

A treia poziție o ocupă nimeni alta decât Jackie Kennedy, un simbol al modei care nu a reușit (și probabil nici nu a dorit) să impresioneze vreodată spectatorii. Cu mai puțin de jumătate din voturi (41%), rochia inaugurală a lui Jackie din 1961 a fost o rochie de șifon din mătase, fără mâneci, de culoare albă. Corsetul fără bretele de sub acoperișul de șifon a fost incrustat și brodat cu fire de argint.

În calitate de actuală primă doamnă a Casei Albe, Melania Trump s-a clasat în mod surprinzător pe locul 4, cu 40% din voturi.

Topul este completat de Mamie Eisenhower (32%), Betty Ford (27%), Anna Rossevelt (22%), Claudia Johnson (17%), Nancy Reagan (14%), Laura Bush (11%) Patricia Nixon (9%), Rosalynn Carter (9%), Lou Hoover (7%), Barbara Bush (5%) si Bess Truman fără niciun vot.

Metodologia pentru a realiza acest top și pentru a afla cine este cea mai bine îmbrăcată Primă Doamnă a SUA a fost una destul de simplă. Cu toate că eșantionul este mare, OnBuy a oferit celor chestionați un chestionar multiplu. De aceea, procentele nu formează 100%.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT