Căuta…

Search
Close this search box.

Top 10 cele mai bune hoteluri de lux inaugurate în ultimul deceniu

Dan Vardie
09/01/2020
No Comments
hoteluri de lux

Potrivit Business Insider, pe listă selectă se află un palat parizian din secolul al XIX-lea și hoteluri fabuloase din Maldive și Fuji.

La sfârșitul lui 2019, Luxury Travel Intelligence (LTI), o companie specializată în turismul de lux, a documentat și comparat toate cele 296 hoteluri de lux deschise în toată lumea începând cu 2010, deci în ultimii 10 ani, și a realizat un top cu cele mai bune.

Ordinea clasamentului este doar alfabetică, astfel, primul cel mai bun hotel de lux din ultimul deceniu este Aman Tokyo, inaugurat în anul 2014. Aici au înnoptat de-a lungul timpului Bill Gates, Prințesa Diana, ori Mark Zuckerberg. Urmează Cheval Blanc Maldives, unde prețul pentru o noapte de cazare poate ajunge și la 7.150 euro. Un alt hotel grozav, care și-a deschis porțile în ultimii 10 ani, este Corinthia London. Aici, pentru 28.700 euro pe noapte, vă puteți caza într-un „royal penthouse” de vis.

Topul este completet de Kokomo Private Island – Fiji, La Réserve – Paris, Six Senses Zil Pasyon – Seyshelles, Soneva Jani – Maldive, Song Saa Private Island – Cambogia, The Silo – Le Cap (Africa de Sud) și Velaa Private Island – Maldive.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT