Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Top 10 cele mai bune hoteluri de lux inaugurate în ultimul deceniu

hoteluri de lux

Potrivit Business Insider, pe listă selectă se află un palat parizian din secolul al XIX-lea și hoteluri fabuloase din Maldive și Fuji.

La sfârșitul lui 2019, Luxury Travel Intelligence (LTI), o companie specializată în turismul de lux, a documentat și comparat toate cele 296 hoteluri de lux deschise în toată lumea începând cu 2010, deci în ultimii 10 ani, și a realizat un top cu cele mai bune.

Ordinea clasamentului este doar alfabetică, astfel, primul cel mai bun hotel de lux din ultimul deceniu este Aman Tokyo, inaugurat în anul 2014. Aici au înnoptat de-a lungul timpului Bill Gates, Prințesa Diana, ori Mark Zuckerberg. Urmează Cheval Blanc Maldives, unde prețul pentru o noapte de cazare poate ajunge și la 7.150 euro. Un alt hotel grozav, care și-a deschis porțile în ultimii 10 ani, este Corinthia London. Aici, pentru 28.700 euro pe noapte, vă puteți caza într-un „royal penthouse” de vis.

Topul este completet de Kokomo Private Island – Fiji, La Réserve – Paris, Six Senses Zil Pasyon – Seyshelles, Soneva Jani – Maldive, Song Saa Private Island – Cambogia, The Silo – Le Cap (Africa de Sud) și Velaa Private Island – Maldive.