Căuta…

Search
Close this search box.
Iphone 13

Tim Cook anunță lansarea noilor modele Apple iPhone 13

Ana Cristina Militaru
14/09/2021
No Comments

Modelele iPhone-urile high-end de la Apple au primit denumirea “Pro” și au prețul de pornire mai mare de 999 de dolari.

iPhone 13 are un decupaj mai mic al ecranului, așa-zisa “crestătură”, în partea de sus a ecranului, precum și baterii mai mari care oferă dispozitivelor între 1,5 și 2,5 ore în plus de autonomie față de modelele de anul trecut. Modelele lansate au aceleași dimensiuni de ecran ca și variantele anterioare, cu opțiunile de 6,1 și 6,7 inci, o variație în plus a culorii, “Sierra Blue” și același cip ca și iPhone-urile principale, A15 Bionic.

Variantele Pro au trei camere foto pe spate, inclusiv un obiectiv cu zoom, un obiectiv wide și o cameră ultra-wide, care poate focaliza obiecte aflate la o distanță de până la 2 centimetri. Una dintre îmbunătățirile aduse camerei este un nou “mod cinematic” care poate menține focalizarea pe un subiect în mișcare.

iPhone 13 Pro are un ecran pe care Apple îl numește “ProMotion”, cu o rată de reîmprospătare de două ori mai mare decât cea a iPhone-urilor anterioare, ceea ce face imaginea mai fluidă și cu mai puțin lag. Modelele din acest an sunt în continuare construite din oțel inoxidabil, a declarat Greg Jozwiak, șeful departamentului de marketing al Apple.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT