Căuta…

Search
Close this search box.

Tesla poate cumpăra Mercedes?

Dan Vardie
04/12/2020
No Comments

Producătorul de mașini electrice Tesla valorează 540 miliarde de dolari în ciuda unei cote de piață globală de 0,8%. Acest lucru reprezintă o oportunitate pentru șeful Elon Musk de a utiliza stocul hyped-up al companiei pentru a fuziona cu o afacere cu istoric, la fel cum a făcut AOL cu titanul media Time Warner  în urmă cu 20 de ani, iar producătorul auto Mercedes-Benz, Daimler, este cel mai potrivit.

Potrivit Reuters, previziunile analiștilor de la J&P Morgan în ceea ce privește vânzările de automobile Tesla în 2021, se pare că acestea au scăzut cu aproape o cincime față de august 2018, perioada în care au înregistrat cele mai bune cifre. Cu toate acestea, acțiunile companiei au crescut de aproape șapte ori doar anul acesta, fiind stimulată și de adăugarea sa la indicele S&P 500.

Deși produce doar aproximativ 500.000 de vehicule anual, compania lui Musk valorează mai mult decât următorii patru cei mai valoroși producători de autovehicule la nivel mondial, precum Toyota și Volkswagen, care au fabricat peste 10 milioane de automobile în 2019.

Pentru a citi articolul complet, apasa https://autopro.ro/stiri-2/tesla-poate-cumpara-mercedes/

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT