Căuta…

Search
Close this search box.

Experții în turism împărtășesc tendințele în materie de călătorii

Ana Cristina Militaru
19/10/2021
No Comments

Pe măsură ce țările își redeschid granițele și se reiau călătoriile internaționale, noile tendințe în domeniul călătoriilor de lux se redefinesc. Consilierii de turism și experții Global Travel Collection (GTC) au împărtășit tendințele rezervărilor de călătorie la “Elevate”, conferința virtuală care a reunit 300 dintre cei mai importanți furnizori de turism de lux din industrie.

Planificarea călătoriilor

Călătoriile de lux reprezintă acum mai mult decât hoteluri scumpe de cinci stele și zboruri de primă clasă, iar planificarea se face cu mult timp înainte. Tiffany Bowne de la All Star Travel Group împărtășește faptul că deja a rezervat călătorii de vară și de toamnă pentru 2022 pentru clienți, majoritatea fiind dispuși să plătească mai mult pentru următoarea vacanță, după aproape 2 ani de restricții.

Destinații

Destinațiile exotice și îndepărtate sunt încă la mare căutare, precum Brazilia, un trend mondial, Mongolia, pentru pescuit sportiv și Zanzibar. Pentru calătorii care își doresc intimitate, destinațiile favorite sunt Caraibe și Mexic.

Experiențe

Siguranța este primordială, iar clienții pun constant întrebări despre cerințele de călătorie și protocoalele de sănătate. Călătoriile de lux evoluează în moduri care conectează oamenii cu produsele care îi îmbogățesc empiric, fiind în căutare de experiențe și cazări ce combină gastronomia, arta și moda.

Cazări

Luxul nu mai înseamnă neapărat hoteluri opulente, iar interesul oaspeților devine mai mult experiențial și cultural, bazat pe ofertele unei proprietăți și pe destinația în sine. Resorturile mici de tip boutique și vilele oferă o evadare ideală și sunt cele mai căutate locuri de cazare.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT