Căuta…

Search
Close this search box.

Tecnomar pentru Lamborghini 63, iaht inspirat de spectaculosul Sian

Robert Stan
01/07/2020
No Comments

Realizat în ediție limitată noul iaht al flotei Tecnomar își leagă numele de fundația Lamborghini, fondată în 1963. Totodată, spactaculoasa ambarcațiune își trece în caracteristici performanța, plăcerea de a conduce/naviga, atenția la detalii și calitatea, întocmai ca producătorul italian de vehicule sport de lux. În plus, originea italiană comună a celor două companii care și-au dat mâna pentru a crea „Tecnomar pentru Lamborghini 63”, îi oferă un aer latin ușor de remarcat.

Dezvoltat de The Italian Sea Group, acest proiect a debutat cu mai multe sesiuni de discuții cu spacialiștii centrului de design Lamborghini Centro Stile, dar și după un îndelung studiu al mașinii super-sport cu propulsie hibridă, Sian FKP 37.

Reinterpretării trăsăturilor comune din ADN-ul ambelor mărci a inspirat toate fazele proiectului, de la principiile proiectării până la definirea caracteristicilor tehnice care asigură performanțe incredibile, fără a neglija calitatea materialelor și atenția la detalii.

„Acest iaht este rezultatul unui parteneriat valoros, în cea mai bună formă a sa. Cooperarea noastră permite transferarea esenței stilului și a experenței ambelor companii care, chiar dacă țintesc lumi diferite pot adăuga valoare produsului final. Dacă ar trebui să-mi imaginez un Lamborghini pe apă, aceasta ar fi viziunea mea. Sunt încântat să sărbătoresc această colaborare de succes”, a declarat Stefano Domenicali, președinte și CEO al Automobili Lamborghini.

De asemenea, Giovanni Costantino, CEO al Italian Sea Group, a menționat că „acest parteneriat a fost anunțat în luna mai, iar astăzi putem prezenta Tecnomar pentru Lamborghini 63, un iaht cu motor care va deveni un simbol la fel de futurist ca mașina din care este inspirat. Proprietarii selectați din întreaga lume vor deține nu doar cel mai rapid iaht cu motor al flotei Tecnomar, ci și o capodoperă. Sunt mândru că am ales să dăm naștere acestui proiect inovator și provocator împreună cu Automobili Lamborghini, brand care îmbină tehnologia, designul suprem, calitatea și performanța”.

Tecnomar pentru Lamborghini 63 nu este doar un exercițiu în stil și design. Nava reprezintă avangarda în domeniul bărcilor de viteză de lux.

Cu două motoare MAN V12-2000 CP, iahtul cu motor atinge 60 de noduri și va fi cel mai rapid din flota Tecnomar, satisfacând cerințele oricărui colecționar de mașini, dar și pe cele ale celor care iubesc viața pe mare. Cu o cocă din fibră de carbon, material tipic pentru mașinile super-sport Lamborghini, acest iaht cu motor are o lungime de 63 de metri și cântărește doar 24 de tone.

Designul exterior dezvăluie o siluetă super sportivă, cu un aspect modern, dar complet ancorat în regulile nautice. Coca și suprastructura sunt învelite cu un aliaj de înaltă performanță, dezvoltat de ingineri specializați în hidrodinamică. Aceștia au reinterpretat liniile de design, create de Marcello Gandini pentru Miura și Countach-ul anilor 60 și 70. Partea superioară este inspirată de roadsterele Lamborghini garantând în același timp o performanță aerodinamică deosebită. În plus, multe detalii sunt un omagiu adus conceptului Terzo Millennio și dar și spectaculosului Sian FKP 37.

În interior, Tecnomar pentru Lamborghini 63 respectă cu sfințenie stilul italian, cu linii curate, forme haxagonale și materiale de ultimă oră. Clienții pot alege dintro gamă largă de culori pentru exterior și două combinații pentru interior. De asemenea, ca element distinctiv față de alte bărci, dar și ca legătură clară cu Lamborghini, cele două butoane de pornire – câte unul pentru fiecare motor – sunt exact aceleași care sunt utilizate de producătorul italian de supermașini pentru modelele sale.

Primul client va putea intra în posesia spectaculoasei ambarcațiuni cu motor Tecnomar pentru Lamborghini 63 la începutul anului 2021.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT