Căuta…

Search
Close this search box.

Târgul de Crăciun Timișoara 2021

Ana Cristina Militaru
13/11/2021
No Comments

Ediția 2021 a Târgului de Crăciun din Timişoara va avea loc în perioada 1 decembrie 2021-17 ianuarie 2022. Acesta se va desfășura în Piața Victoriei, Piața Libertății, Str. Mărășești, Str. Victor Vlad Delamarina și parcarea Modex, din Timișoara. Deschiderea oficială a Târgului de Crăciun va avea loc în data de 1 decembrie 2021, ora 18.00, iar orarul de funcționare începând cu 2 decembrie este 10.00-23.00.

Târgul de Crăciun de la Timișoara va dura o lună și jumătate pentru a include perioada de sărbători pe stil vechi și se va încheia cu Ziua Culturii Române, pe 15 ianuarie. Patinoarul din Libertății se va muta în Piața Victoriei și va face loc segmentului de meșteșugari și artiști plastici, iar parcarea Modex va găzdui un parc de distracții.

Muzeul Satului, situat în Pădurea Verde, pe un teren care depășește 10 hectare, vă găzdui în luna decembrie o serie de evenimente culturale și de divertisment pentru familie, cu tematică de iarnă, timp de 20 zile. Cu activități desfășurate în aer liber, Muzeul Satului va deveni un labirint cu căsuțe tematice, aleea comercială a meșteșugarilor și Biserica de lemn în care vor răsuna colinde.

Copiii vor fi îndrumați de artiștii de la Teatrul Merlin spre spectacole de teatru și ateliere de citit, pictură sau meșteșugărit, activități desfășurate într-un cort încălzit.

Biblioteca Județeană Timiș va aduce trei experimente culturale inedite: poeme rostite de statui vivante pe aleile Muzeului Satului, lectura „aprinsă” în lumina neconvențională a torțelor și a farurilor de motociclete și Text concerto – muzică live întreruptă de scurte recitaluri literare.

Vedeți aici lista completă a târgurilor de Crăciun confirmate pentru 2021

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT