Căuta…

Search
Close this search box.

Târgul de Crăciun Sibiu 2021

Ana Cristina Militaru
13/11/2021
No Comments

Târgul de Crăciun din Sibiu se vă desfășura între 26 noiembrie și 2 ianuarie, respectând 2 condiții esențiale : accesul persoanelor se va face exclusiv în baza Certificatului Verde, la 30% din capacitatea maximă a spațiului de desfășurare a târgului, Piața Mare din Sibiu, echivalentul a 2500 de persoane. Pentru copiii cu vârsta de până în 12 ani, accesul se va permite fără certificat verde, dar însoțiți de un adult cu certificat verde, iar pentru copiii de peste 12 ani, certificatul verde obligatoriu.

Perimetrul de desfășurare din Piața Mare va fi un circuit închis și delimitat de garduri. Vor exista 2 intrări și 2 ieșiri semnalate, intrările fiind amplasate în zonele de acces dinspre Strada Nicolae Bălcescu și Strada General Magheru.

Echipa de organizare a evenimentului ia în considerare utilizarea unei brățări de acces pentru vizitatorii care, spre exemplu, părăsesc incinta târgului și revin ulterior. Aceasta va elimina timpul de așteptare pentru participanții ale căror certificate au fost deja scanate.

Chiar dacă ediția de anul acesta a Târgului de Crăciun va funcționa la capacitate redusă, vor exista 80 de căsuțe dedicate comercianților, iar promisiunea organizatorilor este aceea de a nu reduce paleta de produse și gastronomie, pentru ca această ediție să nu fie una de compromis sau improvizație. Printre atracțiile dezvăluite se numără roata panoramică, patinoarul și spectacolele de lumini proiectate din Piața Mare pe clădiri.

Din 12 noiembrie până în 21 noiembrie, Căsuța lui Moș Crăciun din Piața Mare devine centru de vaccinare, în prima campanie susținută de Primăria Sibiu de la debutul pandemiei. Centrul de vaccinare va fi deschis zilnic între orele 12.00 și 20.00.

ACTUALIZARE :
Târgul de Crăciun Sibiu a lansat o invitație spre toți cei care își doresc să fie “ajutoarele lui Moș Crăciun”, și deschid formularul de înscriere pentru cele 4 posturi disponibile de anul acesta.

Formular înscriere : forms.gle/AEm62XZ9j3MqkUVM8

Cele patru job-uri disponibile sunt :

  • Spiriduș la Atelierul lui Moș Crăciun: experiența pedagogică este un avantaj pentru obținerea acestui post deoarece el presupune ghidarea copiilor în modelarea lumânărilor, biscuiților, a picturii pe globuri și turtă dulce
  • Master Cook la un stand gastronomic, unde entuziasmul de a lucra într-o echipă dinamică te va ajuta în a servi prompt vizitatorii pofticioși
  • Super Seller la una dintre numeroasele căsuțe cu decorațiuni, cadouri sau jucării, îndrumând cumpărătorii către cea mai potrivită alegere
  • Robocop la porțile de acces: postul presupune scanarea certificatelor verzi și îndrumarea vizitatorilor către târg

Vedeți aici lista completă a târgurilor de Crăciun confirmate pentru 2021

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT