Căuta…

Search
Close this search box.

Târgul de Crăciun București 2021

Ana Cristina Militaru
15/11/2021
No Comments

Primăria Municipiului București, prin CREART – Centrul de Creație, Artă și Tradiție, deschide cea de-a XIV-a ediție a cunoscutului târg al Capitalei – Bucharest Christmas Market în perioada 26 noiembrie – 26 decembrie 2021, în Piața Universității.

Accesul la Târgul de Crăciun se va face contra cost, pe baza unui bilet de intrare. Prețurile biletelor :

craciun

Accesul vizitatorilor este permis doar persoanelor vaccinate, cu prezentarea Certificatului de vaccinare. Exceptați de la prezentarea documentelor sunt copiii cu vârsta mai mică sau egală cu 12 ani, care sunt însoțiți de o persoană majoră care poate prezenta dovada vaccinării.

Vizitatorii vor găsi căsuțe cu produse artizanale, globuri pictate manual, clopoței, coronițe, decorațiuni și ornamente, împreună cu produsele dulci ale gastronomiei specifice sezonului. Bradul amplasat în Piața Universității are o înălțime de 15 metri, este reutilizabil, durabil și ecologic, creat din lemn și împodobit cu ornamente sculptate. Evenimentul îi va purta pe cei mici printr-un tărâm de poveste, unde vor putea face plimbări în carusel și se vor întâlni cu Moș Crăciun și elfii săi, care vor sosi negreșit în târg, pe 17 decembrie, să le asculte dorințele.

Vedeți aici lista completă a târgurilor de Crăciun confirmate pentru 2021

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT