Căuta…

Search
Close this search box.

Târgul „100 DE TRADIȚII ROMÂNEȘTI”

Ana Cristina Militaru
11/11/2021
No Comments

Târgul „100 de Tradiții Românești”, 12 – 14 noiembrie 2021, orele 10.00 – 18.00

Curtea interioară a Muzeului Naţional al Ţăranului Român, București, strada Monetăriei, Nr. 3

traditii

Vizitatorii sunt așteptați de către meșteșugari și tinerii artizani participanți cu ceramică pictată cu motive populare, icoane pe lemn și pe sticlă, ii și podoabe tradiționale, cojoace și căciuli din blană naturală, hăinuțe și jucării tricotate manual, tablouri și obiecte de decor, uleiuri și creme din lavandă.

Spre vânzare se află produse din gastonomia tradițională, printre care brânză în coajă de brad, cașcaval din lapte de vacă, telemea de oaie, vinuri diverse și palincă, prăjituri și plăcinte de casă, murături și dulcețuri pe alese, diferite sortimente de miere, siropuri de cătină și cozonaci rumeni.

Anticarii vor expune din colecțiile de zestre costume populare autentice, covoare oltenești, carpete sau ștergare. Pentru cei care vor să își redecoreze casele în stil autentic țărănesc vor fi expuse porți din lemn crestate cu motive tradiționale, roți de tors, copăițe și blidare.

Evenimentul va avea loc respectând toate normele igienico-sanitare și de distanțare socială conform legislației în vigoare.

Mai multe știri interesante despre România aici.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT