Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Sunteți pe fugă la New York? Luați un elicoper Uber!

UberCopter

Începând cu 7 octombrie, Uber Copter face curse între Manhattan și aeroportul John F. Kennedy. Tariful este “dinamic”, și poate ajunge la 200-225 dolari de persoană.

Heliportul Uber se află în Financial District, așa că odată lansată comanda spre aeroport aici sunt așteptați clienții, tot cu o mașină Uber, inclusă deja în preț. Serviciul Uber Copter e disponibil numai la ore de vârf, între 2 și 6 după-amiaza. Pasagerii au voie să-și ia și un mic bagaj cu ei.

Cursa specială cu elicopterul Uber, între Manhattan și aeroportul John F. Kennedy, durează numai 8 minute, față de jumătate de oră cât ar fi cu alte mijloace de transport.