Căuta…

Sumele uriașe pe care cei top 10 căței faimoși de pe Instagram le câștigă depășesc 373.000 de dolari

Ana Cristina Militaru
01/07/2021
No Comments

Stăpânii postează instantanee cu patrupedele lor în momentele în care mănâncă, se joacă, încearcă un truc nou sau dorm. Imaginile virale s-au transformat în surse de venit importante.

 1. TurboRoo, $1,068 / postare
  Acest Chihuahua are 2 picioare din naștere și a câștigat simpatia fanilor prin spiritul jucăuș și atitudinea de campion. Îl puteți urmări în show-ul Pet Stars.
 1. Maya, $6,522 / postare
  Maya arată ca un mic urs polar și este din rasa Samoyed. Micuța a cucerit inimi prin simțul estetic, purtând diverse eșarfe, bandane și pălării.
 1. Reagan, $1,665 / postare
  Pe Reagen îl caracterizează optimismul și își bucură audiența cu poze de la meciuri de golf, după-amiezi la ceai sau petreceri canine cu gogoși delicioase.
 1. Doug, $12,629 / postare
  Doug ne arată cât de distractivă poate fi viața atunci când faci ceea ce îți place : a câștigat de două ori premiul People’s Choice, practică înot și se deghizează în personaje Star Wars.
 1. Tuna, $6,939 / postare
  Tuna este cățelul zâmbitor și călător care își prezintă aventurile de 8 ani pe Instagram și care are și un animal de pluș creat special.
 1. Crusoe, $2,637 / postare
  Postările cele mai apreciate ale lui Crusoe sunt cele alături de prietena sa, Daphne, călătorind și profitând din plin de fiecare moment.
 1. Jiff, $52,000 / an

Jiff a lansat un calendar canin extrem de popular și este înregistrat de două ori în Cartea Recordurilor datorită agilității cu care face trucuri.

 1. Harlow, Indiana, Reese, Ezra, and Mae, $95,000 / an
  Contul a devenit faimos pentru linia de îmbrăcăminte și accesorii pentru căței semnate de Harlow și Sage. Duo-ul a devenit foarte îndrăgit și urmărit în peste 2000 de postări.
 1. Manny, $197,000 / an
  Manny este cel mai urmărit bulldog francez și filantrop canin. Succesul cărții “Arta fericirii” – prin ochii lui Manny îi aduce acum sute de mii de dolari pe an.
 1. Loki, $373,000 / an
  Stăpâna lupului Loki a declanșat comunitatea uriașă de fani prin postările dese cu patrupedul iubit, devenit faimos după aniversarea de un an împărtășită pe Instagram.

Share

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on reddit
Reddit
Share on stumbleupon
StumbleUpon
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × four =

Articole similare