Căuta…

Search
Close this search box.

Sumele uriașe pe care cei top 10 căței faimoși de pe Instagram le câștigă depășesc 373.000 de dolari

Ana Cristina Militaru
01/07/2021
No Comments

Stăpânii postează instantanee cu patrupedele lor în momentele în care mănâncă, se joacă, încearcă un truc nou sau dorm. Imaginile virale s-au transformat în surse de venit importante.

 1. TurboRoo, $1,068 / postare
  Acest Chihuahua are 2 picioare din naștere și a câștigat simpatia fanilor prin spiritul jucăuș și atitudinea de campion. Îl puteți urmări în show-ul Pet Stars.
 1. Maya, $6,522 / postare
  Maya arată ca un mic urs polar și este din rasa Samoyed. Micuța a cucerit inimi prin simțul estetic, purtând diverse eșarfe, bandane și pălării.
 1. Reagan, $1,665 / postare
  Pe Reagen îl caracterizează optimismul și își bucură audiența cu poze de la meciuri de golf, după-amiezi la ceai sau petreceri canine cu gogoși delicioase.
 1. Doug, $12,629 / postare
  Doug ne arată cât de distractivă poate fi viața atunci când faci ceea ce îți place : a câștigat de două ori premiul People’s Choice, practică înot și se deghizează în personaje Star Wars.
 1. Tuna, $6,939 / postare
  Tuna este cățelul zâmbitor și călător care își prezintă aventurile de 8 ani pe Instagram și care are și un animal de pluș creat special.
 1. Crusoe, $2,637 / postare
  Postările cele mai apreciate ale lui Crusoe sunt cele alături de prietena sa, Daphne, călătorind și profitând din plin de fiecare moment.
 1. Jiff, $52,000 / an

Jiff a lansat un calendar canin extrem de popular și este înregistrat de două ori în Cartea Recordurilor datorită agilității cu care face trucuri.

 1. Harlow, Indiana, Reese, Ezra, and Mae, $95,000 / an
  Contul a devenit faimos pentru linia de îmbrăcăminte și accesorii pentru căței semnate de Harlow și Sage. Duo-ul a devenit foarte îndrăgit și urmărit în peste 2000 de postări.
 1. Manny, $197,000 / an
  Manny este cel mai urmărit bulldog francez și filantrop canin. Succesul cărții “Arta fericirii” – prin ochii lui Manny îi aduce acum sute de mii de dolari pe an.
 1. Loki, $373,000 / an
  Stăpâna lupului Loki a declanșat comunitatea uriașă de fani prin postările dese cu patrupedul iubit, devenit faimos după aniversarea de un an împărtășită pe Instagram.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT