Căuta…

Search
Close this search box.
sos chili aur sampanie

Sosul chili cu aur de 23 de karate și o infuzie specială – opulență gastronomică

Florin Amariei
21/06/2021
No Comments

Revenirea la normalitate și eliminarea restricțiilor de mișcare liberă pot fi aniversate cum se cuvine și prin mâncare. Drept dovadă, acum există un sos chili la realizarea căruia s-a folosit aur de 23 de karate și, pentru un plus de dinamicitate, a fost infuzat cu șampanie!

Denumirea i-a fost inspirată de un anumit parfum Chanel, așadar produsul a fost prezentat unei clientele selecte sub titulatura de „Chili No. 5”.

Sosul a fost lansat de antreprenorul Rumble Romagnoli și de chef-ul Colin Ross. Cei doi au arătat în primă instanță că pudra fină folosită pentru realizarea sosului conține afine, zmeură, ghimbir, foi de dafin, mentă, turmeric, cidru de mere, struguri, 10 antioxidanți și, în a doua fază, li s-a spus celor prezenți că infuzia a fost realizată cu șampanie și că întreaga combinație finală de arome bogate include chiar puțin aur de 23 de karate.

„Chili No. 5” Champagne Gold a fost produs în numai 50 de exemplare pentru fiecare cantitate de 200 ml, 100 ml și 25 ml. Producătorul promite că acesta ajută la combaterea lipsei de somn, creșterea apetitului pentru intimitate și chiar poate ține departe depresia și kilogramele în plus.

Prețul pentru „Chili No. 5” Champagne Gold pornește de la 25 euro, însă există și un set special gândit pentru dining.

Iterația nu va fi, însă, una finală. În funcție de succes, acest sos ar putea fi produs lunar sau o dată la două luni.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT