Căuta…

Search
Close this search box.

Sony a prezentat Xperia Pro-I – telefonul cu senzor foto gigant

Dan Vardie
27/10/2021
No Comments

Cum în ziua de azi cele mai multe clipuri sunt filmate cu telefonul, Sony a mizat cu noul telefon de top fix pe acest aspect, astfel că a integrat pe noul Xperia Pro-I un senzor foto de 1 inch.

Cu toate că până acum au mai fost telefoane care au încercat să ofere camere cu specificații de aparate foto compacte (Samsung Galaxy Camera), pare prima astfel de încercare serioasă pentru compania Sony, care a preluat senzorul de la camera compactă Sony RX100 VII.

Printre specificații se numără un ecran OLED, de 6.5 inch în diagonală și rată de refresh de 120 Hz, sticlă rezistentă Corning Gorilla Glass 6, procesor performant pe 5 nm, capabil de tehnologie 5G, 12 GB RAM și jumătate de TB spațiu de stocare.

Bateria care să dea viață întregului ansamblu are o capacitate de 4500 mAh și se încarcă la o putere de 30W.

Pe lânga senzorul de 1 inch, de 12 MP, camera principală mai face echipă cu alți senzori, unul tele, de 12 MP și zoom 2X, unul ultrawide de 12 MP și desigur, un senzor ToF 3D de 0.3 MP, care să ajute la o focalizare perfectă. Acest pachet ar trebui să facă din noul Xperia telefonul perfect pentru vloggeri, cu care aceștia să poată captura clipurile dorite la o calitate de excepție.

Prețul? Pe măsura specificațiilor de top – 1799 Euro cu TVA.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT