Căuta…

Search
Close this search box.

Singapore Airlines are cea mai bună șampanie la bord!

Dan Vardie
17/01/2020
No Comments
singapore airlines

Potrivit Business Insider, compania aeriană Singapore Airlines cheltuie anual 30 de milioane de dolari pe șampania și vinul pe care le servește călătorilor la bordul avioanelor sale.

În meniul Singapore Airline, pe zborurile long-courrier première classe, se află șampanie de la brand-uri celebre precum Dom Pérignon, Krug și, mai nou, Taittinger. De exemplu, pe anumite rute, în perioada Crăciunului s-a servit un rose foarte rar de la Krug. Iar partea bună este că șampania nu-și schimbă deloc savoarea când este consumată în aer, așa cum se întâmplă cu unele vinuri, a căror buchet are de suferit. Din cauza presiunii din timpul zborului, gustul se schimbă iar papilele nu-i pot recunoaște subtilitățile, astfel somelierii Singapore Airlines aleg cu mare grijă vinurile care ajung în paharele pasagerilor.

„Trebuie să ne asigurăm că vinul își păstrează calitățile și rezistă în condiții mai puțin favorabile. Dar ceea ce este cu adevărat genial la șampanie este că structura sa este amară, bogată în acid, cu bule de dioxid de carbon, care nu se schimbă în aer”, spune Jeannie Cho Lee, Master of Wine pentru Singapore Airlines.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT