Căuta…

Search
Close this search box.

Simona Halep îi spune “Da!” iubitului Toni Iuruc

Ana Cristina Militaru
15/09/2021
No Comments

A sosit ziua cea mare pentru jucătoarea română de tenis Simona Halep care se va căsători astăzi, 15 septembrie, cu iubitul ei Toni Iuruc. Ceremonia civilă are loc la Constanța, orașul natal al campioanei, iar petrecerea va fi organizată într-o locație de lux din zona Mamaia Nord.

Via @simonahalep

Fericitul cuplu vor avea alături aproximativ 300 de oaspeți de seamă, aleși pe sprânceană, printre care se numără și Ion Tiriac, Ilie Năstase și Gică Hagi. Simona Halep a precizat că nu vor avea tradiționalul dar la eveniment și că un simplu buchet de flori sau cadou simbolic sunt suficiente. Pentru pregătirea locației în ceea ce privește decorațiunile, cei doi miri au ales palmieri, plante exotice și garduri foarte înalte pentru cât mai multă intimitate. Patronul terasei din Mamaia Nord, alături de soția sa, vor fi nașii cuplului, iar toți membrii familiei trăiesc sentimente de emoție și bucurie pentru Simona și viitorul ei soț.

Luna de miere va fi una scurtă pentru Simona, întrucât va participa la turneul de la Indian Wells peste 3 săptămâni, iar spre sfârșitul lunii octombrie a confirmat participarea la Transilvania Open, turneu de tenis de la Cluj-Napoca.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT