Căuta…

Search
Close this search box.
Segway Apex H2

Segway Apex H2 – motocicletă futuristă pe hidrogen

Florin Amariei
09/04/2021
No Comments

Segway Apex H2 este o motocicletă futuristă pe hidrogen cu un aspect care pare a fi desprins de cele mai bune pelicule științifico-fantastice.

Segway împreună cu Ninebot au anunțat noua Apex H2 sub numele său oficial: Segway Apex H2. La o primă vedere, pare desprinsă direct din jocul video Cyberpunk 2077. Din fericire, nu numai cosmetica o favorizează. Aceasta urmează să fie propulsată de un motor pe hidrogen!

Segway a mai încercat până acum să lanseze motociclete performante. Majoritatea dintre ele, însă, au fost destinate exclusiv piețelor din Asia. Aces lucru ar urma să se schimbe cu Apex H2.

Scheletul pe care se bazează Apex H2 a fost lansat încă din 2019, când a apărut o primă variantă pe care Segway a denumit-o „super scuter” și era capabil de 200 km/h folosind baterii convenționale.

Segway Apex H2 va fi însă propulsat de hidrogen. Acesta va avea un rezervor care va stoca gazul și va fi convertit în energie cu ajutorul unei pile de combustie. Emisiile vor fi doar apă. Rezervorul cu hidrogen va hrăni un motor electric pe puntea spate care va fi capabil de 80 CP. Cu ajutorul acestui propulsor motocicleta ar urma să atingă 150 de km/h și va accelera de la 0 km/h la 100 km/h în sub patru secunde.

Prețul pentru Segway Apex H2 va fi de aproximativ 9.000 de euro, iar lansarea va avea loc după înregistrarea a cel puțin 99 de precomenzi. Livrările ar urma să înceapă în 2023.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT