Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Scuter retro dintr-un Volskwagen Beetle!

scuter volkswagen

Volkspods, cum au fost botezate scuterele, funcținează chiar cu motorul original al mașinii și au fost vopsite în culorile iconice ale mărcii – albastru deschis și verde pastel.

Brent Walter e pasionat de bricolaj și iubește să ofere o nouă viață obiectelor vechi. Așa i-a venit ideea să transforme un Volkswagen buburuză vechi, într-un scuter. Ideea s-a dovedit una tare bună, dacă ne uităm cât de fain arată rezultatul! Pentru mai multe detalii despre simpaticul proiect, urmăriți pagina de Instagram a inventatorului – Walter Werks. Poate anunță când le va pune în vânzare și care este prețul! E o afacere bună, ținând cont că Volkswagen Beetle nu se mai fabrică și sunt mulți nostalgici, îndrăgostiți de mașina faimoasă.