Căuta…

Samsung lansează blugi de 1,500 de dolari, Galaxy Z Flip3 inclus

Ana Cristina Militaru
09/11/2021
No Comments

Într-un parteneriat cu cele mai iubite mărci de blugi din Australia -Dr Denim, Samsung a lansat o pereche de blugi cu un buzunar dedicat Galaxy Z Flip3, care este plasat strategic pe șoldul drept și este proiectat pentru a se potrivi cu cel mai recent telefon pliabil lansat.

Cusăturile Bold Z sigilează ambele buzunare din față, buzunarele mari din spate au fost eliminate și un buzunar mic personalizat a fost adăugat în partea superioară a coapsei, în care smartphone-ul se strecoară confortabil.

Ediția limitată de 450 de blugi este disponibilă atât în stilul pentru bărbați, cât și în cel pentru femei, iar fiecare pereche de Z Flip Pocket Denim vine cu telefonul Galaxy Z Flip3. Pachetul de jeans și telefonul costă împreună 1,500 de dolari.

“Adesea, telefoanele inteligente nu sunt prietenoase cu buzunarele, așa că ne-am folosit de acreditările de stil ale Dr. Denim pentru a proiecta blugi care dau o nouă lovitură normei buzunarelor și care se potrivesc perfect cu compactul nostru Galaxy Z Flip3. Utilizatorii noștri Galaxy Z Flip3 se așteaptă la cele mai bune lucruri în materie de design și buzunar, și ce ar fi mai potrivit pentru a însoți telefoanele noastre premium decât o pereche perfectă de blugi personalizați.”

Hayley Walton, Marketing, Samsung Mobile

Share

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on reddit
Reddit
Share on stumbleupon
StumbleUpon
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × one =

Articole similare