Căuta…

Search
Close this search box.

Samsung lansează blugi de 1,500 de dolari, Galaxy Z Flip3 inclus

Ana Cristina Militaru
09/11/2021
No Comments

Într-un parteneriat cu cele mai iubite mărci de blugi din Australia -Dr Denim, Samsung a lansat o pereche de blugi cu un buzunar dedicat Galaxy Z Flip3, care este plasat strategic pe șoldul drept și este proiectat pentru a se potrivi cu cel mai recent telefon pliabil lansat.

Cusăturile Bold Z sigilează ambele buzunare din față, buzunarele mari din spate au fost eliminate și un buzunar mic personalizat a fost adăugat în partea superioară a coapsei, în care smartphone-ul se strecoară confortabil.

Ediția limitată de 450 de blugi este disponibilă atât în stilul pentru bărbați, cât și în cel pentru femei, iar fiecare pereche de Z Flip Pocket Denim vine cu telefonul Galaxy Z Flip3. Pachetul de jeans și telefonul costă împreună 1,500 de dolari.

“Adesea, telefoanele inteligente nu sunt prietenoase cu buzunarele, așa că ne-am folosit de acreditările de stil ale Dr. Denim pentru a proiecta blugi care dau o nouă lovitură normei buzunarelor și care se potrivesc perfect cu compactul nostru Galaxy Z Flip3. Utilizatorii noștri Galaxy Z Flip3 se așteaptă la cele mai bune lucruri în materie de design și buzunar, și ce ar fi mai potrivit pentru a însoți telefoanele noastre premium decât o pereche perfectă de blugi personalizați.”

Hayley Walton, Marketing, Samsung Mobile

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT