Căuta…

Search
Close this search box.

România are prima platformă interactivă de meditații online

Ana Cristina Militaru
22/11/2021
No Comments

S-a lansat platforma de meditații Tootor în România

S-a lansat Tootor.ro, prima platformă de meditații online din România, o contribuție extrem de valoroasă adusă în sectorul educației moderne, ușor de accesat, cu servicii de încredere oferite de cei mai bine pregătiți profesori. Platforma Tootor a fost creată de o echipă de tineri profesioniști cu experiență în industria EdTech, cu o investiție inițială de aproximativ 125.000 euro, pe care fondatorii Tootor estimează că o vor putea recupera în următoarele 12-16 luni.

Pornind de la ideea identificării, preluării și adaptării unor modele internaționale de platforme educaționale de succes, echipa din spatele Tootor are ca obiectiv redefinirea educației alternative și a meditațiilor. Tootor permite înregistrarea pe platformă în una din cele trei instanțe : ca profesor, ca elev ori ca părintele ce înscrie copilul pentru a parcurge diverse sesiuni de meditații.

Echipa Tootor

Ca profesor, avantajele platformei sunt : posibilitatea de a alege cea mai potrivită audiență pentru materiile predate, setarea un tarif propriu fiecărei meditații și posibilitatea de a desfășura sesiunile online de oriunde. Metodele de plată sunt clare, transparente, pentru a putea încasa și a plăti legal, online și sigur. Fiecare utilizator are acces la o evidență a plăților și a facturilor emise. Orarul flexibil permite rezervarea orelor preferate, fără un prag minim de activitate pe platformă. Mai mult, echipa Tootor a dezvoltat un spațiu de lecție echipat în totalitate cu toate instrumentele necesare : tablă virtuală, chat, audio și video.

România are prima platformă de meditații online

Ca elev, poți solicita meditații la cerere unui tutor în doar câteva secunde, specificând nivelul de ajutor necesar, fie că este vorba de o consultare rapidă, pentru o singură problemă, sau o lecție de aprofundare care poate dura mai mult. Fiecare profesor este evaluat prin notele acordate de elevi în urma interacțiunii, astfel că rezultatele căutării pot fi filtrate și aleși doar acei profesori care sunt potriviți nevoilor, în baza profilului și a testimonialelor celorlalți utilizatori . Cu peste 100 de subiecte acoperite, există suport pentru toate nivelurile de învățământ.

România are prima platformă de meditații online 1

Ca părinte, copiii pot fi înregistrați de dumneavoastră, iar tot ce rămâne de făcut este să descoperiți tutorii calificați și recomandați pe care îi preferați, din întreaga țară, într-un proces în întregime transparent, facil și eficient. Cum timpul este o resursă prețioasă, programarea online este flexibilă, în una din ferestrele libere disponibile.

Ca planuri de viitor, echipa Tootor își propune să extindă seviciile oferite, rezumate momentan la curricula școlară, prin posibilitatea de a învăța o limbă străină exotică sau de a urma diverse cursuri de dezvoltare personală.

Mai multe știri interesante despre România aici.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT