Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Rolex se pregătește de spectacol la Dubai

dubai

În mai puțin de o lună, între 20 și 24 noiembrie, se întâmplă Dubai Watch Week. Evenimentul aflat deja la ediția cu numărul patru vine cu o surpriză – Rolex acceptă invitația și expune, în premieră, la un salon de orologerie din Orient.

Era de așteptat, ținând cont că, anul trecut, a fost inaugurat la Dubai cel mai mare magazin al brand-ului faimos. Rolex va prezenta o expoziție dedicată faimosului model Submariner. Vor fi ecrane interactive pe care va rula istoria și evoluția acestuia. Cine ajunge la Dubai va avea ocazia să vadă ceasuri vintage unice și foarte rare pe piață, din colecția familiei Seddiqi.

„Scopul Dubai Watch Week este de a educa amatorii și de a le permite tuturor celor care iubesc ceasurile să-și îmbogățească cunoștințele”, a declarat Mohammed Seddiqi, amfitrionul salonului.