Căuta…

Search
Close this search box.

Richard Mille și Ferrari, parteneriat multianual

Florin Amariei
23/02/2021
1 Comments

Richard Mille și Ferrari, două mărci cu o istorie puternică în spatele lor, au încheiat un parteneriat multianual care se bazează pe valorile comune împărtășite de cele două entități recunoscute la nivel global.

„Richard Mille este încântat să anunțe noul parteneriat cu unul dintre cele mai importante branduri din lume – Ferrari”, informează atelierul exclusivist într-un comunicat.

Această încrucișare a identităților pe scena publică transmite un semnal important pentru comunitățile de fani și clienți. Mărcile se alătură întru propagarea expertizei acumulate de-a lungul timpului în descoperirile din prezent. Astfel, pachetul de informații șlefuit de progresul de peste ani va face parte integrantă din viitorul comun a două companii diferite, dar care au același scop: inovarea constantă fără limite.

Richard Mille va sprijini Ferrari în programele de anduranță WEC, în Competizioni GT, în propriul eveniment Challenge, în găsirea de noi șoferi talentați la Ferrari Driver Academy și chiar și în e-Sports – locul competițiilor virtuale.

Din punct de vedere istoric, Ferrari a reușit tot timpul să îmbine performanța și tehnologia de vârf cu o formă care a intrigat milioane de oameni de pe tot globul. Multe din modelele sale au fost de-a lungul anilor simboluri pentru contemporaneitate, performanță și mândrie tehnologico-industrială. În același spirit, Richard Mille va lansa în următoarea perioada câteva modele exclusiviste de ceasuri care întruchipează această filosofie abundentă a Ferrari și ecosistemului său. Mai mult, marca auto italiană va fi implicată direct în realizarea acestor unități prețioase prin propriul departament de design.

”Toată lumea știe că Ferrari este un simbol internațional aclamat și iubit care are o istorie incredibilă, fanii tifosi de neclintit și colecționari care mențin aprinsă flacăra respectului pentru clasicism auto. Această nouă aventură este văzută de noi precum un real parteneriat din care vor reieși ceasuri surprinzătoare grație ADN-ului Ferrari și măiestriei inginerilor noștri”, anunță Richard Mille.

Primul model Richard Mille x Ferrari ar urma să fie anunțat în a doua parte a anului curent.

Richard Mille a fost asociat de multe ori de fanii mărcii cu Ferrari, mai ales când a fost eliberat modelul RM 11-03.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT