Căuta…

Search
Close this search box.

Richard Mille – inovație și eleganță

Dan Vardie
09/11/2020
No Comments

În premieră mondială, Richard Mille prezintă Gold Carbon TPT, un material hibrid care combină carbonul și foița de aur și care va accesoriza două modele de ceasuri pentru femei.

După 4 ani de cercetare, Richard Mille prezintă un material unic realizat prin combinarea de Carbon TPT, un material rezistent și ușor, cu foiță de aur. Deși cele două materiale sunt dificil de prelucrat, ceasornicarul a realizat progrese majore în ceea ce privește inalterabilitatea și rezistența la șocuri.

Această nouă interpretare a tehnologiei NTPT se bazează pe principiul inserării straturilor de carbon NTPT la un unghi de 45 °, alternând în acest caz cu zeci de straturi de foi de aur, dintre care niciunul nu are o grosime mai mare de 10 microni. Această procedură accentuează caracteristicile specifice ale acestor materiale, care, la rândul lor, sporesc frumusețea contururilor carcaselor pe care le împodobesc datorită jocului unic de lumină pe care îl creează și a tonurilor aurii.

Primele piese fabricate din acest material hibrid sunt două modele pentru femei: RM 07-01 și RM 037, fiecare având un cadran încrustat cu safire negre, iar în mijloc o piatră Onix.

Pentru a citi articolul complet, accesează https://temporis.ro/richard-mille-inovatie-si-eleganta/

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT