Căuta…

Search
Close this search box.

Richard Mille are echipă feminină de motorsport

Dan Vardie
18/03/2020
No Comments
Richard Mille_F4

Richard Mille Racing Team intră în ELMS, Seria europeană Le Mans de anduranță și curse pentru mașini sport, pentru 2020 și 2021, cu un echipaj 100% feminin.

Cele trei femei pilot au fost alese în urma unei selecții riguroase și mai multor teste, desfășurate la sfârșitul anului trecut. Astfel, Katherine Legge, în vârstă de 39 de ani, va fi căpitanul echipei. Englezoaica are peste 20 de ani de experiență în F1 și GT. În plus, este obișnuită cu cursele de anduranță deoarece a concurat la IMSA, în Statele Unite.

Columbiana Tatiana Calderon, 26 de ani, cu performanțe la monoplace, își urmează visul de a accede la F1. Combativă, tânără nemțoaică Sophia Floersch are numai 19 ani, și-a început cariera la Formula 3 și a participat la GP Macao. La ediția din 2018, a fost victima unui accident spectaculos. Din fericire, s-a refăcut complet după fractura suferită la o vertebră.

Echipajul Richard Mille Racing Team va debuta la Campionatul European Le Mans Series, care va începe în luna aprilie, la Barcelona.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT