Căuta…

Search
Close this search box.

Accesul în acest restaurant se face la finalul unei curse de tiroliană

Ana Cristina Militaru
04/11/2021
No Comments

Această locație este perfectă pentru iubitorii de aventură în căutarea unui decor aparte pentru o cină exclusivistă, la înălțime. Soneva Fushi este o locație de escapadă de lux din Maldive care lansează următoarea provocare vizitatorilor : parcurgerea unui traseu de tiroliană de 600 de metri, suspendat la 30 de metri în aer, pentru a ajunge la restaurantul ridicat în vârful unui copac.

Experiența numită Flying Sauces mulțumește toate preferințele gastronomice ale oaspeților cu ajutorul bucătăriei condusă de Chef Rasal Jayawardene. În meniu se regăsesc delicii sezoniere cu 6 feluri de mâncare ce pot fi asociate cu oricare din cele peste 9.000 de vinuri din crama proprie Soneva Fushi.

“La Soneva, suntem pasionați de ridicarea experienței oaspeților la ceva unic și rar, iar noul nostru Flying Sauces face exact acest lucru. Această nouă experiență le oferă oaspeților noștri o nouă perspectivă asupra ecosistemului nostru unic de pe insulă, permițându-le să se reconecteze cu priveliștile și sunetele naturii, bucurându-se în același timp de o ospitalitate culinară rafinată.”

Sonu Shivdasani, CEO și co-fondator al Soneva

Pentru o persoană, micul dejun costă 175 de dolari, iar pachetul de cină asociată cu vinurile potrivite costă 600 de dolari.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT